[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: AGAIN: [linux-lvm] Kernel 2.4 -- invalid i/o protocol version



Thanks Patrick, I'll try it today and let you know.


On Fri, 20 Apr 2001, Patrick Caulfield wrote:
> On Fri, Apr 20, 2001 at 10:48:46AM -0300, Ernesto Silva wrote:
> > Hi guys, I'm posting this again, if anyone has any idea, please let me know, I
> > need make lvm work.
> > Thanks
> > 
> > 	I'm having some trouble trying to make LVM work.
> > 
> > 	I've recently installed  a new server, runing RedHat 7.0. I have also
> > installed 2.4 kernel with LM support.
> > 
> > 	Then I  have downloaded lvm-0.8final from the sistina ftp site, then I
> > compiled it (I also included the patch) and I installed it. (well, no eveything
> > was so smoothly, but it's installed now).
> > 
> > 	I can load the lvm-module fine, but when I run vgscan or pvcreate (I
> > also created a 0x8e type partition in my primary scsi disk) it complains saying
> > that:  "vgscan -- invalid i/o protocol version"
> > 
> > 	Do you have any ideas how to fix it?
> 
> The 2.4 kernel has LVM 0.9 in it, not 0.8 so you need to download the 0.9.1beta
> tools.
> 
> It's also a good idea to patch the kernel up to beta7 too. If you download the
> 0.9.1beta7 tarball it has all you need in there.
> 
> -- 
> 
> patrick
> 
> _______________________________________________
> linux-lvm mailing list
> linux-lvm sistina com
> http://lists.sistina.com/mailman/listinfo/linux-lvm


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]