[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[linux-lvm] Problems applying lvm patches for kernel 2.4.4



Hello:
	I'm having a problem with a patched 2.4.4 kernel updated with
patches for LVM 0.91beta7. This is the message I get when I load lvm-mod:
	[root ues023921-002 /root]# insmod lvm-mod
	Using /lib/modules/2.4.4/kernel/drivers/md/lvm-mod.o
	/lib/modules/2.4.4/kernel/drivers/md/lvm-mod.o: unresolved symbol
get_hardblocksize

	And here's my environment:
	· RedHat 7.0+kernel 2.4.4 from www.kernel.org
	· LVM 0.91beta_7 (upgraded from LVM 0.8):
		lvm-iop10-0.9.1_beta7-1
		lvm-iop10-lib-0.9.1_beta7-1
		lvm-iop10-man-0.9.1_beta7-1
		lvm-base-1.1-1
		lvm-iop10-patchgen-0.9.1_beta7-1
	I followed all the steps on upgrading the LVM software as well as
the kernel patcher. Here is the Makefile I touched according to the
instructions:
 <<Makefile>> 
	I also did the rc.sysinit update in order to get VG's activated at
boot time.
	Before I patched the kernel, I succesfully managed to create a VG,
LV, f/s, etc. Just this message on dmesg looks strange to me:
	May 21 16:45:49 ues023921-002 kernel: LVM version 0.9.1_beta2  by
Heinz Mauelsha
	gen  (18/01/2001)
	May 21 16:45:49 ues023921-002 kernel: lvm -- Module successfully
initialized
	May 21 16:45:49 ues023921-002 kernel: lvm -- lvm_chr_ioctl: unknown
command 4004
	fe0a

	Well, this is all for the moment. I will try hacking a bit to try to
guess anything more. Any help will be appreciated.

Thanks in advance
> 			 Pedro Luis Paniagua Moreno 
> 			MAPFRE AMERICA
> 			Informática - Area Técnica
> 			Tel: (+34) 915 81 50 18
> 			Fax: (+34) 915 81 11 19
> 			e-mail: plpm mapfre com
> 
> 

Attachment: Makefile
Description: Binary data


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]