[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: [linux-lvm] lvcreate segfault in vg_setup_pointers_for_snapshots



I'm having the same problem:

# /sbin/lvcreate -L 111G -n test_lv test_vg
Segmentation fault (core dumped)
#

Running:
LVM driver LVM version 1.0.1-rc4(03/10/2001)
Kernel 2.4.10
ext3-2.4-0.9.10-2410

What's the fix here?!

> -----Original Message-----
> From: linux-lvm-admin sistina com 
> [mailto:linux-lvm-admin sistina com] On Behalf Of Paul Jakma
> Sent: October 3, 2001 8:46 PM
> To: linux-lvm sistina com
> Subject: Re: [linux-lvm] lvcreate segfault in 
> vg_setup_pointers_for_snapshots
> 
> 
> 
> On Wed, 3 Oct 2001, Andreas Dilger wrote:
> 
> > would be helpful.  Also, there is a known issue about the "inline" 
> > functions, which may not have been fixed yet (it is a compiler bug).
> 
> oh yes..
> 
> i read through the archives before posting, and found 
> reference to this.  however, it happens when compiled with egcs too.
> 
> also, the other bug was in was in lv_create(), my one is in
> a different place (see subject line).
> 
> > Cheers, Andreas
> 
> regards,
> -- 
> Paul Jakma	paul clubi ie	paul jakma org	Key ID: 64A2FF6A
> Fortune:
> Liberty is always dangerous, but it is the safest thing we have.
> 		-- Harry Emerson Fosdick
> 
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> linux-lvm mailing list
> linux-lvm sistina com 
> http://lists.sistina.com/mailman/listinfo/linu> x-lvm
> read the 
> LVM HOW-TO at 
> http://www.sistina.com/lvm/Pages/howto.html
> 




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]