[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[linux-lvm] vgdisplay can't see volume group after upgrade



I'm trying to upgrade (yum) from FC6 to FC8. I started by upgrading to FC7 but that hosed something giving me a kernel panic trying to find /dev/root so I figured I'd push ahead to FC8 to see if that would resolve my problem.

I have one small /boot partition on my first drive the rest of it and a second drive is all lvm. Once I discovered the problem with the FC8 upgrade I rebooted back to my FC6 kernel. Everything boots fine but vgdisplay shows nothing. When I run system-config-lvm it sees the second lvm partition of my first drive unallocated, as well as the entire second drive.

I can back everything up and just reinstall but I've upgraded fedora using yum before and while there were problems I always found a way to make it work. This one has me stumped. I believe the kernel panic _might_ be coming from the fact the kernel doesn't recognize my managed volumes. Maybe the lvm meta information is trashed?

If anybody can help I'd appreciate it. Any diagnostics or hints would be appreciated. I can reinstall but I'd like to get it working on my own so I can learn something.

I'll be happy to post any system information necessary if it will help. Also, I did prepare for the upgrade by applying labels and validating fstab, and grub.conf before proceeding.

Thanks - Tod


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]