[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Ovirt-devel] unable to add hosts in web admin tool



Hello Justin:

     Why not have a try
http://ovirt.org/download/ovirt-developer-appliance-0.91-1-x86_64.tar
http://ovirt.org/download/ovirt-developer-appliance-0.91-1-i386.tar
http://ovirt.org/download.html

Not the admin url is not 192.168.50.2, it is the eth0 ip of the admin vm.
I said there are a lot of the error in their doc.



Regards,
Qiang

--------------------------------------------------
From: <xxqonline hotmail com>
Sent: Monday, October 13, 2008 5:50 PM
To: "Justin Clacherty" <justin redfish-group com>
Cc: <ovirt-devel redhat com>
Subject: Re: [Ovirt-devel] unable to add hosts in web admin tool

The problem is I think the ovirt-appliance .img did not use the second nic. But the developer.img used. I am not the red hat guy, I really think they need to improve doc.

--------------------------------------------------
From: "Justin Clacherty" <justin redfish-group com>
Sent: Monday, October 13, 2008 5:48 PM
To: <xxqonline hotmail com>
Cc: "Alan Pevec" <apevec redhat com>; <ovirt-devel redhat com>
Subject: Re: [Ovirt-devel] unable to add hosts in web admin tool

xxqonline hotmail com wrote:
I think you may download a developer.img, it is in download page

Wasn't the developer image just there to allow you to run nodes on the management server instead of needing seperate hardware?


BTW, I did not run ovirt-appliance successful.

bummer.



_______________________________________________
Ovirt-devel mailing list
Ovirt-devel redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/ovirt-devel



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]