[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: xvidtune not working



I tried that and found they did not distribute xf86cfg, at least on my
install. I think this evening I will copy it from my other system and try
it. Could it be that at this time Redhat does not want this changed. I
will update when I can if I have some luck.


Michael

On Thu, 09 Jan 2003 13:07:53 -0600, "Thomas Dodd" <ted cypress com> said:
> 
> 
> Michael wrote:
> 
> >Has anyone had problems using xvidtune. When I run the app and click on
> >auto I can click on moving the display any direction or make it larger or
> >smaller but xvidtune never responds and just sits there. IT does not
> >crash or freeze but it seems like the buttons you click on do not
> >respond. I need to use this because my monitor is not multisync and I
> >need to set my display up in XF86Config. Thanks ahead for any help.
> >
> You can try building the XFree86 config program, xf86cfg.
> If you run it while X is up, it gives a similar function (along with 
> others).
> 
> It was removed from the Red Hat packages becuse it used Xt/Xlib, doesn't 
> use GTK+, doesn't use Python, and Red Hat wants bug reports for 
> redhat-config-xfree86 (instead of people just using other config tools).
> (Those are in no particular order, Mike Harris could probably give the 
> correct order :)
> 
> You can ckeck the XFree86 spec file, I think there's still an way to 
> build it with the rest of the rpms.
> 
>     -Thomas
> 
> 
> 
> -- 
> Phoebe-list mailing list
> Phoebe-list redhat com
> https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/phoebe-list
> 





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]