[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[publican-list] [Bug 532383] New: pushing a package to brew with publican fails



Please do not reply directly to this email. All additional
comments should be made in the comments box of this bug.

Summary: pushing a package to brew with publican fails

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=532383

           Summary: pushing a package to brew with publican fails
           Product: Red Hat Enterprise Linux 5
           Version: 5.5
          Platform: All
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: medium
          Priority: low
         Component: publican
        AssignedTo: mhideo redhat com
        ReportedBy: rlerch redhat com
         QAContact: jwulf redhat com
                CC: publican-list redhat com
    Classification: Red Hat
    Target Release: ---


Description of problem:
publican fails when pushing a package to the brew build system. 

Version-Release number: publican 1.0

How reproducible: 100%

Steps to Reproduce: run "publican package --lang=en-US --brew"

Actual results:
the following error message is returned:
"""
Use of uninitialized value in system at /usr/bin/publican line 471.
Usage: brew build [options] target URL
(Specify the --help global option for a list of other help options)

brew: error: Exactly two arguments (a build target and a SCM URL or srpm file)
are required
"""

Expected results:
the same as when running:
"publican package --lang=en-US --brew --scratch"
(which does work)


Additional info:

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.redhat.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]