[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Pulp-list] Potential big bug in QE build



-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Has anyone run the QE build with pulp-admin/pulp-client on a different
machine than the server?

Take a look at the following bug I just filed:
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=679455

In short, it doesn't look like the CLI is using the host parameter of
the client.conf. I worry that means it's defaulting internally to
localhost somewhere and not telling the user. So it appears to use host
but isn't really.




Also related bugs (but not as urgent):

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=679450
New command line features are not shown in help (--host, --port,
- --scheme, etc)

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=679443
Missing credentials shows misleading error message (it says "Invalid SSL
Certificate" instead of informing the user they need to either login or
pass user/pass).

- -- 
Jay Dobies
RHCE# 805008743336126
Freenode: jdob
http://pulpproject.org
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.14 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Fedora - http://enigmail.mozdev.org/

iQEcBAEBAgAGBQJNY9pBAAoJEOMmcTqOSQHCypwH/R3gnX19edxPyDCqyIW4wD3/
T34cfNnekdV6V34a94zl/UCa9g9wMP/ypTq7zYm9k9Ss26sAaR4ghSzDxcjr9MaD
QcdiLgwRyR5RQcv/1ILMfPF3X4Z7xryOHwCyCIywVLVK6KsDMf9B9ViFAC38m7aI
fTOX9+ki1Dzk0CUDLWimSujRl/2BC/3Dab1B5bI00KPN3AiroK3YmJb8xkt2n01S
Ckr7QmvUdiunfgsNIDauHtRQPmEjXmJzC040697in3KhhTSL8GuaxsGM+72efxrF
t5ZUG68haF5QQNXkWupZGDcVaX5slKZNXdglSWnWJiwy0K14Aiaw1Bhv1cFM9ao=
=7Twc
-----END PGP SIGNATURE-----


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]