[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Rdo-list] Reports of F18 problems



Exact same problems but installing on Centos 6.4 with its latest updates. I ran an "allinone" build with Packstack.

Per the forum post if I add a "new" security group the default then shows up. No network is created by default. If I try create a network from the  GUI I can launch VMs but they do not get an address. I did not try adding a router. 

I've manually configured quantum/openvswitch for a flat shared network. At this point my VMs are getting addresses and I have connectivity between VMs but cannot ping or SSH a VM from the server. 



Sent from my iPad

On May 31, 2013, at 3:00 AM, Dave Neary <dneary redhat com> wrote:

> Hi all,
> 
> I have had a few reports related to installation on Fedora 18 in recent
> days - anyone here had success installing RDO on that platform in the
> last week or so?
> 
> The issues reported are:
> * After installation, the default security group is created, but is not
> visible in the dashboard until I create a second security group:
> http://openstack.redhat.com/forum/discussion/155/packstack-installation-no-default-security-group-created/p1
> * Networking does not work out of the box:
> http://openstack.redhat.com/forum/discussion/156/router-interface-status-down/p1
> 
> Anyone else encountering these issues?
> 
> Thanks,
> Dave.
> 
> -- 
> Dave Neary - Community Action and Impact
> Open Source and Standards, Red Hat - http://community.redhat.com
> Ph: +33 9 50 71 55 62 / Cell: +33 6 77 01 92 13
> 
> _______________________________________________
> Rdo-list mailing list
> Rdo-list redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/rdo-list


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]