[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Rdo-list] RDO Forum OpenID



On Tue, Apr 15, 2014 at 10:51:24AM +0530, Kashyap Chamarthy wrote:
> On Mon, Apr 14, 2014 at 09:03:20AM -0400, Rich Bowen wrote:
> > 
> > On 04/14/2014 02:31 AM, Kashyap Chamarthy wrote:
> > >On Wed, Mar 12, 2014 at 10:41:17AM -0400, Steve Gordon wrote:
> > >>Hi all,
> > >>
> > >>I haven't been able to access the RDO forum using my Google ID for
> > >>quite some time, when I click the button on
> > >>http://openstack.redhat.com/forum/entry/signin?Target=http://openstack.redhat.com/Main_Page
> > >>I get this:
> > >>
> > >>     Provider is required.  UniqueID is required.  The connection data
> > >>     has not been verified.
> > >>
> > >>Is this a known issue or am I just special?
> > >I see this again, when I try with Google ID.
> > >
> > >Also, when I try with OpenID, I see this:
> > >
> > >   "Bonk
> > >   Something funky happened. Please bear with us while we iron out the
> > >   kinks."
> > >
> > >Others see this too?
> > >
> > 
> > I'll have another look today. This was resolved for a while, but
> > perhaps some more-recent update broke it again. :(
> 
> Michael Scherer (CC'ed) tried to debug a little bit yesterday. Maybe you
> might want to coordinate with you if you haven't already.

OpenID works now, thanks dnear and mscherer.

-- 
/kashyap


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]