[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Rdo-list] Bug for multinode deploy with packstack



Thanks

I have found many bug about mutinode setup and try to report it.

I can reproduce the bug.

http://paste2.org/dzGnB2Zt

I can provide any info if need.

Now I l can not login dashboard, debug show can not connect neutron,

so I need to ssh to neutron node add iptables rule 


-A INPUT -s 172.18.1.12/32 -p tcp -m multiport --dports 9696,67,68 -m comment --comment "001 neutron incoming 172.18.1.13"
-j ACCEPT

then work, I can login Dashboard.












On Thu, Feb 27, 2014 at 1:33 PM, Kashyap Chamarthy <kchamart redhat com> wrote:
On Thu, Feb 27, 2014 at 12:49:38AM +0800, Shake Chen wrote:
> Hi
>
> Now I try to test mutinode deploy Opentack with packstack
>
> I use centos 6.5, GRE netwrok, two nic. (172.28.1.132 is my control node.)
>
> he bug is if you separate roles install like neutron in single node, and
> the control node not install compute service, the dashboard can not login,
> becasue the separate roles node, lack a iptables rule ,allow the control
> node access the roles node.

Thank you for trying this.

But it is hard to follow what you're saying.

That said, here's[1] my Neutron configs and iptables rules with GRE that
worked for me on Fedora.

Also, for future reference, please see this[2]. In short: providing
clear information gets you better responses.


  [1] http://kashyapc.fedorapeople.org/virt/openstack/neutron-configs-GRE-OVS-two-node.txt
  [2] https://wiki.openstack.org/wiki/BugFilingRecommendations


--
/kashyap



--
Shake Chen


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]