[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RH6.2 and two ethernet cards



[root lxpc01 /root]# netstat -rn
Kernel IP routing table
Destination     Gateway         Genmask         Flags   MSS Window  irtt
Iface
193.155.200.41  0.0.0.0         255.255.255.255 UH        0 0          0
eth0
192.168.0.1     0.0.0.0         255.255.255.255 UH        0 0          0
eth1
192.168.0.0     0.0.0.0         255.255.255.0   U         0 0          0
eth1
193.155.200.0   0.0.0.0         255.255.255.0   U         0 0          0
eth0
127.0.0.0       0.0.0.0         255.0.0.0       U         0 0          0
lo
0.0.0.0         193.155.200.41  0.0.0.0         UG        0 0          0
eth0

I think your gateway has to be a different address than your eth0 ip


here is my setup:
[byers byers d00rhmail]$ netstat -rn
Kernel IP routing table
Destination Gateway Genmask Flags MSS Window irtt Iface
192.168.2.1 0.0.0.0 255.255.255.255 UH 0 0 0 eth1
216.102.95.7 0.0.0.0 255.255.255.255 UH 0 0 0 eth0
127.0.0.1 0.0.0.0 255.255.255.255 UH 0 0 0 lo
192.168.2.0 0.0.0.0 255.255.255.0 U 0 0 0 eth1
216.102.95.0 0.0.0.0 255.255.255.0 U 0 0 0 eth0
172.16.188.0 0.0.0.0 255.255.255.0 U 0 0 0 vmnet1
0.0.0.0 216.102.95.254 0.0.0.0 UG 0 0 0 eth0
[byers byers d00rhmail]$


the gateway 216.102.95.254 is distinct from eth0 216.102.95.7


hopethis helps Jack

________________________________________________________________________
Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at http://www.hotmail.com



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]