[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: [rhelv5-list] automount issues in EL5




> From: rhelv5-list-bounces redhat com [mailto:rhelv5-list-
> bounces redhat com] On Behalf Of Deke Clinger
> 
> These symptoms are identical to RH Bugzilla 371341. This is fixed in
> a kernel errata to RHEL 5.1. I'm sure this will be included in 5.2
> (all such are).
> 
> -Deke

I am still seeing the problem with the latest kernel. I am using NIS and
a Netapp, so it sounds like NIS may be an issue here.


> 
> On Fri, 14 Dec 2007, Roger Leonard wrote:
> 
> > I have upgraded several of my Dell servers to EL5 from 3 and 4 and
> am
> > noticing that on the EL5 machines the automounts fail the first time
> > with "so such file or directory"  but then they will mount.  This is
> the
> > only change I made to the servers and the network is rock solid GigE
> to
> > a Netapp with only one switch hop and no routing.  These servers and
> > netapp are on a stable sun-based NIS environment and I do not see
> any
> > other indications of network issues.  I have the latest updates a/o
> a
> > week or so ago.  Does anyone have any idea why this is happening
> now?
> >
> >
> >
> > thanks
> >
> >
> 
> _______________________________________________
> rhelv5-list mailing list
> rhelv5-list redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/rhelv5-list


______________________________________________________________________________
This email is intended solely for the person or entity to which it is addressed 
and may contain confidential and/or privileged information. Copying, forwarding 
or distributing this message by persons or entities other than the addressee is 
prohibited. If you have received this email in error, please contact the sender 
immediately and delete the material from any computer.
This email may have been monitored for policy compliance.  [021216]




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]