[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Grrr. FC[5|6] won't boot after install on Sun Fire x4200



On Sat, 2006-10-21 at 09:23 -0400, David Nedrow wrote:
> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA1
> 
> This has me completely flummoxed.
> 
> I have a Sun Fire x4200 with four drives internal drives on an (LSI)  
> SAS1064 RAID controller. Drives 0&1 have been mirrored, as have 2&3.
> 
> The installation of FC5 (and FC6 tests) goes without a problem.  
> HOWEVER, after the reboot the system stop booting at the point where  
> grub should start displaying.
> 
> I've tried a number of variations, eg. grub on boot volume rather  
> than MBR, etc.
> 
> Interestingly enough, if I don't mirror the drives, FC boots without  
> a problem after the installation. If I then use the RAID controller  
> to mirror the boot drive, I'm back to the "bad" behavior where grub  
> never appears.
> 
> I hope someone out there may have run into this and solved it.

Didja do a clean install or an upgrade? Ric
-- 
================================================
My father, Victor Moore (Vic) used to say:
"There are two Great Sins in the world...
...the Sin of Ignorance, and 
...the Sin of Stupidity.
Only the former may be overcome." R.I.P. Dad.

Linux user# 44256
Sign up at: http://counter.li.org/
http://www.sourceforge.net/projects/oar
http://www.wayward4now.net

================================================


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]