[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Spacewalk-devel] I seem to have hit a known fixed satellite bug in spacewalk 1.7



Hmm
I hadn't noticed the date on the ticket just that the symptoms were identical.
There may be also some other factors here I am running postgresql 9.1 and while I didn't see a trace back I didn't check the postgresql logs. Ill take a look and see if there are any bad queries. I've already had to. Back port several patches from 1.8 to 1.7 to make it work. By the way in case there is any question yes I will be submitting git patches made against the 1.7 branch of the git repo as soon as I'm done with testing

On Aug 17, 2012 3:39 AM, "Jan Pazdziora" <jpazdziora redhat com> wrote:
On Thu, Aug 16, 2012 at 05:29:20PM -0400, Paul Robert Marino wrote:
> Hey guys I seem to have hit a known fixed satellite bug in spacewalk 1.7
>
> https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=496318
>
> Is there any plan to back port this to spacewalk 1.7 or should I hack
> my copy my self?

Given the fact that the bug was fixed in 2009 in Spacewalk like 0.6,
you either are hitting different bug, or we introduced a regression.
In any case, we have no current report of whatever issue you might be
facing at this point, and we have no known fix.

--
Jan Pazdziora
Principal Software Engineer, Satellite Engineering, Red Hat

_______________________________________________
Spacewalk-devel mailing list
Spacewalk-devel redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/spacewalk-devel

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]