[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Spacewalk-list] OSAD Not working



Yes I did browse through it looking for keywords like OSAD and Jabberd
not working or commands not being picked up. Although I am not getting
any errors that I am aware of (i.e. the logs look normal) I have tried
a few things for upgrade issues which did not work. I browsed about a
year back to no avail.
Bill

> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Mon, 23 Mar 2015 11:58:36 -0300
> From: Waldirio Manh?es Pinheiro <waldirio gmail com>
> To: spacewalk-list redhat com
> Subject: Re: [Spacewalk-list] OSAD Not working
> Message-ID:
>         <CAF6B7HytXSfAq=TZ_N1X_4d0Z27Z1w9ZW_0NSaBKyL2wxyxaAw mail gmail com>
> Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
>
> Hello Bill, good morning
>
> We have a lot of emails talking about osad (deleted conf files to
> regenerate a conf, tuning for environment with proxy, etc) in our maillist
> database (https://www.redhat.com/archives/spacewalk-list/index.html)
>
> Have you checked this link before ?!, will be a great point to start.
>
> If you don't find, tell me and I'll reply with some links.
>
> Take Care
>
> ______________
> Atenciosamente
> Waldirio
> msn: waldirio gmail com
> Skype: waldirio
> Site: www.waldirio.com.br
> Blog: blog.waldirio.com.br
> LinkedIn: http://br.linkedin.com/pub/waldirio-pinheiro/22/b21/646
> PGP: www.waldirio.com.br/public.html
>
> On Mon, Mar 23, 2015 at 11:23 AM, Bill Kuhn <bkuhn cortez k12 co us> wrote:
>
> > In January I upgraded Spacewalk 2.1 to 2.2 and I am fairly sure it was
> > working after the upgrade as I had to push out the new spacewalk client
> > repo. So I am not sure when it stopped working.
> >
> > Symptoms:
> > OSA Ping from gui never returns a result. Workstation is online and
> > sitting right next to me.
> >
> > Push Commands never run unless rhn_check is manually ran or after the 4
> > hour time it eventually runs.
> >
> > OSAD on workstation is running with no errors in the logs
> >
> > osa-dispatcher is running on the server with no obvious errors (I tailed
> > the logs and nothing pops up)
> >
> > Stuff I did:
> > Verified the settings according to
> > https://fedorahosted.org/spacewalk/wiki/OSADSetup
> >
> > Checked/Verified:
> > https://fedorahosted.org/spacewalk/wiki/JabberAndOSAD
> >
> > There were other things I tried from Google results but most were over two
> > years old and did not work.
> >
> > My only thought is something with the Spacewalk DB. My line of thinking is
> > that the dispatcher isn't picking up that a job is needed to be done. I am
> > not really sure where to go from here.
> >
> > Server OS: CentOS 6
> > Client OS: Fedora 20
> >
> > Any ideas?
> >
> > Thanks,
> > Bill
> >
> >
> >
> >
> >
> > _______________________________________________
> > Spacewalk-list mailing list
> > Spacewalk-list redhat com
> > https://www.redhat.com/mailman/listinfo/spacewalk-list
> >
> -------------- next part --------------


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]