[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [vfio-users] Arch user following http://vfio.blogspot.com instructions [please help]



Good news - I was able to get one of the gpus assigned to vfio-pci and
one to the nvidia driver!  Now I just need to finish the setup.  Just
found out that my uefi isn't recognized in virt-manager.  I'll have to
make sure I've done everything correctly there.

On Fri, Apr 15, 2016 at 12:02 AM, thibaut noah <thibaut noah gmail com> wrote:
> I did the exact same thing, the main source of bugs and errrors seems to be
> windows install, so once you get through the host system configuration
> hassle you should be ok.
> Took me several days but i got it working, had only one gpu though so
> obviously it was quicker, good luck !
>
> 2016-04-15 5:47 GMT+02:00 Garland Key <david garland key gmail com>:
>>
>> Thanks for the help and offer for future help.  I'll tinker with it to
>> see if I can get nvidia to ignore the second gpu.  I kept my image
>> file for the win10 install, so hopefully this will be my last hurdle.
>>
>> On Thu, Apr 14, 2016 at 11:11 PM, thibaut noah <thibaut noah gmail com>
>> wrote:
>> > Yeah i know, coming from fedora myself it took me quite some time to get
>> > use
>> > to it :D
>> > Hum, maybe create a conf file at /etc/modprobe.d/yourfile.conf ?
>> > Try out both and you'll see imo.
>> > If you need some help later for tweaking the vm i might be able to help
>> > you,
>> > now that everything is working i'm focusing on having as much
>> > performance as
>> > possible.
>> >
>> > 2016-04-15 4:37 GMT+02:00 Garland Key <david garland key gmail com>:
>> >>
>> >> Thanks for pointing that out :P  I've tried it as a custom service as
>> >> well
>> >> but it still didn't work.  Dracut is Fedora's version of Mkinitcpio.
>> >> In
>> >> Fedora, I'm supposed to add the file to the Dracut config file so that
>> >> it's
>> >> able to run when it's called to during boot (my wording in the previous
>> >> email mis-stated what I'm actually trying to achieve).  I'm not sure
>> >> where I
>> >> should put it in the mkinitcpio config file, or if it should put it in
>> >> a
>> >> modprobe file instead.  I'll resend the original email.
>> >>
>> >> On Thu, Apr 14, 2016 at 10:15 PM, thibaut noah <thibaut noah gmail com>
>> >> wrote:
>> >>>
>> >>> Btw. Your last mail was sent to me only. You should update the one
>> >>> send
>> >>> to the mailing list
>> >>>
>> >>> On Apr 14, 2016 6:37 PM, "Garland Key" <david garland key gmail com>
>> >>> wrote:
>> >>>>
>> >>>> I've figured everything out except for how to run the script.
>> >>>> Adding,
>> >>>> "BINARIES="/sbin/vfio-pci-override-vga.sh /usr/bin/find
>> >>>> /usr/bin/dirname" to
>> >>>> mkinitcpio isn't working.
>> >>>>
>> >>>> If someone could just tell me how to run a custom script and the two
>> >>>> binaries find and dirname via mkinitcpio, it would solve the problem.
>> >>>> This
>> >>>> is the same problem I was having before.  The wiki and google searchs
>> >>>> haven't been helpful at this point.
>> >>
>> >>
>> >
>
>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]