[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [vfio-users] Guest does not boot OS with GPU passed through, stuck at TianoCore boot splash



On 04/18/16 16:08, Stefan Seil wrote:
> Thank you for your detailed response!
> 
> So if I understand you correctly, you are saying that from now on the
> issue lies within the guest OS,

Yes.

> and thus I am rather limited in what I
> can do on my end.

You could talk to Linux kernel maintainers that own the graphics drivers
for your card, I guess :)

> The good news is that I have actually gotten it to
> work with a Windows 10 guest. Running Windows was my actual goal, so not
> being able to pass the GPU to a Linux guest is not the end of the world
> for me.

Okay.

> I realized that the current setup is probably not very practical for me
> in the long run, though, as I now only have the integrated Intel GPU for
> my host to use, which will be quite a limitation for games and other
> graphics-intense applications. Therefore I am now considering getting a
> second card. You mentioned the GTX 750 (and Alex seems to have used this
> one successfully, too). Does it work well for you? If so, I might just
> try to get one of those. It should also be more or less on the same
> level of performance compared to the HD 7850 I am currently using.

I'm very pleased with my GTX750.

Thanks
Laszlo


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]