[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [vfio-users] Nvidia GTX 970 sound is choppy



Have you enabled MSI?
http://vfio.blogspot.com.au/2014/09/vfio-interrupts-and-how-to-coax-windows.html

Another idea, not sure if it will help, but you can change:
<address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x06' function='0x0'/> 
to
<address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x05' function='0x1'/> 
Physically the audio card lives on the same slot as graphic card.

I have GTX 970, but I don't use it audio and passthrough the sound to host pulseaudio.

On Wed, Apr 20, 2016 at 5:17 AM Jayme Howard <g prime gmail com> wrote:
Alternately, if that doesn't help you, Razer's got a virtual surround app that generates a virtual sound card.  I use that as my default sound card in the VM.  That doesn't solve the problem if you're using the sound directly on the host, though.  I play through in-home streaming, and Steam picks up the virtual card as a valid audio source and streams it perfectly.

On Tue, Apr 19, 2016 at 1:36 PM, Alex Williamson <alex l williamson gmail com> wrote:

_______________________________________________
vfio-users mailing list
vfio-users redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/vfio-users


_______________________________________________
vfio-users mailing list
vfio-users redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/vfio-users

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]