[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [vfio-users] Code 43 with Rampage III and GTX660 in Windows 10



I've switched to OVMF bios, and there is no change.  Shouldn't I be able to see the BIOS splash screen irrespective of the nvidia driver detecting that it is in a VM?  That would have to happen once the OS is loaded, so then perhaps my problem is not that.

I'm still awaiting EVGA to send me a UEFI bios image for my card.  They said they would if I provided them with an s/n and p/n, but have yet to get back to me.

I'm following the guide for my distro in lieu of the 4th installment in your tips and trick series:  https://pve.proxmox.com/wiki/Pci_passthrough , and at the bottom it seems to imply that I must use SeaBios if my card is not UEFI.  I'm not sure if this is intended.

As to your suggestion of using pc-i440fx, my distro seems to have dropped support for that.  I'm looking into getting that working now.


----- Original Message -----
From: "Alex Williamson" <alex l williamson gmail com>
To: "Brian Yglesias" <brian atlanticdigitalsolutions com>
Cc: "vfio-users" <vfio-users redhat com>
Sent: Thursday, June 23, 2016 6:02:53 PM
Subject: Re: [vfio-users] Code 43 with Rampage III and GTX660 in Windows 10

it's typical for GeForce cards to throw a Code43 when you still have the
emulated graphics attached.  My advice also remains don't use q35 unless
you need to.  I don't see any reason that a GTX660 and Win10 guest needs
to.  I don't know if that's causing you any trouble though.  I don't see
any indication that you have an OVMF based VM either.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]