[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [vfio-users] Sound configuration in windows 10



There is now.
Come idle with me (hopefully us) on ##vfio-users freenode :)

aldum

On Sat, Feb 27, 2016 at 9:26 PM, Guillaume Brogi <gui-gui netcourrier com> wrote:


On 27 Feb 2016 20:57, Okky Hendriansyah <okky nostratech com> wrote:
>
> On February 28, 2016 at 02:37:25, gui-gui netcourrier com (gui-gui netcourrier com) wrote:
>>
>> Hello,
>>
>> Thanks for the information. Sadly, when I try to install it through right-clicking, I get an error:
>> "The hash for the file is not present in the specified catalog file. The file is likely corrupt or the victim of tampering"
>> So it doesn't install. I tried using setup.exe, but no dice either. So I downloaded a driver from realtek's website, but I get another error and it still doesn't install.
>> Are you sure this was the link you used? Is there any way you could send me the drivers?
>>
>> Cheers,
>>
>> --
>> Guillaume
>
>
> Hi,
>
> I used the realtek-alc650_6016171_vista.zip file. The driver version is 6.0.1.6171 which was released on September 21st, 2006. I have put it in my Dropbox here [1]. Let me know how it end up.
>
> [1] https://www.dropbox.com/s/zldi7t7zxir9ewe/realtek-alc650_6016171_vista.zip?dl=0
>
> Best regards,
> Okky Hendriansyah

Thank you so much for the file. I actually managed to install the version I got from your first link by disabling driver signing. And now it works!!

Thank you, and thanks everyone on this list.
Did anyone setup a #vfio-users channel in irc somewhere? I wouldn't mind idling in it. I first went to #qemu but I didn't receive much there.

Cheers,

--
Guillaume


_______________________________________________
vfio-users mailing list
vfio-users redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/vfio-users



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]