[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [virt-tools-list] [PATCH] VMM - Show host device information bits



On 10/27/2009 02:57 PM, Cole Robinson wrote:
On 10/27/2009 02:44 AM, Michal Novotny wrote:
On 10/27/2009 07:26 AM, Michal Novotny wrote:
On 10/27/2009 07:24 AM, Michal Novotny wrote:
On 10/26/2009 05:33 PM, Cole Robinson wrote:
On 10/26/2009 12:29 PM, Michal Novotny wrote:
On 10/26/2009 05:20 PM, Cole Robinson wrote:
On 10/26/2009 10:59 AM, Michal Novotny wrote:

Hi,
this is new version of host device information bits, tested with PCI
devices as well.

Thanks,
Michal


I think we should support USB devices by bus/addr and PCI devices
before
pushing.


Well, I didn't find it in devs (get_devices()) so that I can't
check how
to compare it using bus/addr. I've been using testdriver.xml you wrote
about but get_devices() returns empty list and I can't make PCI
passthrough working right on my machine.
Make sure you pull down the updated testdriver, and are using libvirt
0.7.2. You should see results from get_devices.
Oh, although I've been using updated testdriver from yesterday (I've
downloaded it yesterday) I was using libvirt 0.7.0 so there were no
corresponding results for that. I'm pulling down the latest libvirt
to install it. Thanks for information
Well, I have downloaded and installed newest libvirt from git now,
downloaded the testdriver.xml file from location you gave me and I also
appended:

   devs = self.vm.get_connection().get_devices( typ, None )
          logging.debug("DEVS: %s" % devs)

to virtManager/details.py file but it's not working, it keeps showing
empty devices for this test driver:

[Tue, 27 Oct 2009 07:41:28 virt-manager 31507] DEBUG (details:1190) DEVS: []

How can I make it working for testdriver ? I don't know how to make PCI
passthrough working to be able to check bus/addr ...

Michal

Does 'virsh --connect test:///path/to/testdriver.xml nodedev-list
--tree' show output? If not, the updated libvirt probably wasn't
installed correctly.

I usually configure with

./configure --enable-compile-warnings=error --prefix=/usr
--localstatedir=/var --sysconfdir=/etc --libdir=/usr/lib64

- Cole
Well, virsh --connect test:///path/to/testdriver.xml nodedev-list --tree` doesn't show anything. I also reconfigured libvirt using the configure syntax you provided but it's not working after installation so I am running out of ideas... Having any ideas what's wrong?

Thanks,
Michal


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]