[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [virt-tools-list] creating virtual machines



Hi there,

when I try to create a virtual machine, I think that's not working properly - It's taking ages, saying "virtual host is being created" and eventually I end up with canceling this.

Looking the in the /var/log/messages, I can see these:
Nov 10 15:30:42 vmw01 libvirtd: 15:30:42.259: error : Domain not found: no domain with matching name 'vserv02' 
Nov 10 15:30:43 vmw01 libvirtd: 15:30:43.984: error : Domain not found: no domain with matching name 'vserv02' 
Nov 10 15:31:13 vmw01 libvirtd: 15:31:13.086: error : invalid storage volume pointer in no storage vol with matching path 
Nov 10 15:31:13 vmw01 libvirtd: 15:31:13.087: error : invalid storage volume pointer in no storage vol with matching path 
Nov 10 15:31:13 vmw01 libvirtd: 15:31:13.089: error : invalid storage pool pointer in no storage vol with matching name 
Nov 10 15:38:50 vmw01 libvirtd: 15:38:50.012: error : Domain not found: no domain with matching uuid '
                                                                                                      Xÿ#.2R	�`�[N�' 
Nov 10 15:38:50 vmw01 libvirtd: 15:38:50.014: error : Domain not found: no domain with matching name 'vserv02' 


  
The strange thing is: when I restart the virt-manager next time I see the virtual machine is there. Is it normal. also, I can't boot the virtual host using PXE, if I try after that. Any idea what's going one?

cheers,
Santanu




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]