[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [virt-tools-list] autostart of (some) domains some times fail



On Tue, Jan 11, 2011 at 06:03:22PM +0530, Tapas Mishra wrote:
> On Tue, Jan 11, 2011 at 5:42 PM, Richard W.M. Jones <rjones redhat com> wrote:
> > On Tue, Jan 11, 2011 at 03:34:08PM +0530, Tapas Mishra wrote:
> >> In my KVM setup I have four VMs.
> >> Who have  four softlinks
> >>
> >> /etc/libvirt/qemu/autostart/vm.xml to /etc/libvirt/qemu/vm.xml
> >>
> >> but my observation is after reboots it is not necessary that the
> >> Virtual Machine will start.
> >>
> >> I have observed inspite of above entry some of the VMs some time
> >> fail to start.
> >
> > Anything / any error messages in /var/log/libvirt/qemu/*.log?
> >
> > Rich.
> >
> I do not have that much idea of kvm error messages so as to understand
> what was the problem.
> But I find the file is very small and this is the VM which has given
> me maximum time this behavior
> So here is the log you can see
> http://pastebin.com/3066CUFD

Probably this is the problem:

  getaddrinfo(127.0.0.1,5900): Name or service not known

DNS not working early enough during the boot.

Rich.

-- 
Richard Jones, Virtualization Group, Red Hat http://people.redhat.com/~rjones
New in Fedora 11: Fedora Windows cross-compiler. Compile Windows
programs, test, and build Windows installers. Over 70 libraries supprt'd
http://fedoraproject.org/wiki/MinGW http://www.annexia.org/fedora_mingw


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]