[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[virt-tools-list] virt-v2v rhev import error



Image is a prebuilt VMWare image from Layer7.  Downloaded and converted under RHEL6 like this:

 

virt-convert --arch=x86_64 SSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1/ SSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.xml

qemu-img convert -O qcow2 SSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.raw SSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.qcow2

 

No problem.  I then manually created an xml definition for libvirt and defined it.  Machine boots and runs fine.  However, when I go to import into RHEV, I get the following.  Note there appear to be 4 different errors here, so i'm not sure where to start:

 

 

root rhel6host >virt-v2v -i libvirtxml -o rhev -osd our-netapp:/vol/virt_kvm/import-data layer7box.xml

SSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.qcow2: 100% [======*=======================================================================================================================================================]0m00s LefSSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.qcow2: 100% [===================================================*==========================================================================================================]0m00s LefSSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.qcow2: 101% [===============================================================================================*==============================================================]0m00s LefSSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.qcow2: 101% [============================================================================================================================================*=================]0m00s LefSSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.qcow2: 101% [===========================*===================================================================================================================================]0m00s LeSSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.qcow2: 101% [========================================================================*======================================================================================]0m00s LeSSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.qcow2: 101% [=====================================================================================================================*=========================================]0m00s LeSSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.qcow2: 101% [====*===========================================================================================================================================================]0m00s LSSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.qcow2: 102% [==================================*=============================================================================================================================]0m00s LSSG_64bit_VirtualAppliance_v6.1.qcow2: 100% [=============================================================================================================================================================]D 0h00m32s

find: failed to restore initial working directory: Permission denied

Using CPU model "cpu64-rhel6"

unknown filesystem label SWAP-sda5

Error running rpm -qa: command_lines: command_lines: rpm: No such file or directory at /usr/share/perl5/vendor_perl/Sys/VirtV2V/GuestfsHandle.pm line 188.

at /usr/lib64/perl5/vendor_perl/Sys/Guestfs/Lib.pm line 1022

virt-v2v: Unable to find any valid modprobe configuration

 

 

Not sure where to start here.  Thanks,

Doug


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]