[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [virt-tools-list] virt-install cpuset=auto error



On 07/24/2012 09:52 PM, Jared wrote:
> On 07/24/2012 08:12 PM, Jared wrote:
>> On 07/24/2012 12:13 PM, Cole Robinson wrote:
>>> Hmm. Just to make sure it isn't an install issue:
>>>
>>> git clone git://git.fedorahosted.org/git/python-virtinst.git
>>> cd python-virtinst
>>> python setup.py build
>>> ./virt-install --debug <the rest of your command>
>>>
>>> and reply with the output attached.
>>
>> looks like doing it that way actually worked:
>>
>> [Tue, 24 Jul 2012 20:09:48 virt-install 11669] DEBUG (cli:838) Auto cpuset
>> is: 0,2,4,6,8,10,12,14,16,18,20,22
> 
> 
> I did a diff of the git version and my installed version and found what you
> see below.  Looks like this setting was shuffled around a bit so it could be
> properly initialized.  You sure this wasn't added after the 0.600.2 release?
> 
> Either way, I'm good now.  I can patch my system version easily enough, and
> as this is already fixed in the code I won't need to worry about it for the
> next version.
> 
> Thanks a bunch for helping me track this down.
> 

Argh, my bad, it was indeed added after the release :( I though I hadn't made
any changes after the release but I am forgetful. Sorry for the run around,
but glad it's fixed for you in some capacity.

Thanks,
Cole



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]