[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Roswell-2: No DRI for SiS 300 card?



On Mon, 27 Aug 2001, Tony Seward wrote:

>> >I can't get XFree to use DRI with my SiS 300 card with the RPMs in
>> >Roswell-2.  It seems that the SiS DRM kernel modules were not built.  Is
>> >this right?  Was this on purpose?  If so, Why?
>>
>> Hmm.  I've never heard of anyone ever using DRI on SiS
>> successfully with any XFree86 release..
>>
>> However, that said, a bug was found and fixed recently in both
>> the Radeon and SiS drivers WRT DRI, and will be fixed in the
>> final release of Red Hat Linux.
>>
>
>Oops.  I forgot to remove the 'Load "dri"' line from my config file when I
>moved it from a computer with a G400.  I thought it was automatically
>loading the DRI stuff.
>
>Is there any way to get the framebuffer driver to use DRI?

I have not ever configured X to use both the framebuffer and DRI, 
so honestly I do not know.  I would guess that it does not work 
though.



----------------------------------------------------------------------
Mike A. Harris                  Shipping/mailing address:
OS Systems Engineer             190 Pittsburgh Ave., Sault Ste. Marie,
XFree86 maintainer              Ontario, Canada, P6C 5B3
Red Hat Inc.                    Phone: (705)949-2136
http://www.redhat.com           ftp://people.redhat.com/mharris

Red Hat XFree86 mailing list:   xfree86-list redhat com
IRC:  #redhat-xfree86 on irc.openprojects.org
----------------------------------------------------------------------





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]