Anmelden / Registrieren Konto

Red Hats årlige begivenhed, Red Hat Forum, har netop fundet sted. Som en del af Red Hats arbejde og nytænkning i IT-branchen inviterer vi toneangivende IT-ledere fra forskellige brancher for at tale om deres syn på teknik, open source, kultur og meget mere.

Vi begrænser ikke vores samtaler til kun at omfatte vores kunder, men stræber efter at lære os noget af ledere i forskellige brancher – for at forstå deres udfordringer og se, hvordan vi i fællesskab kan løse deres problemer. Vi håber, at du har fået inspiration, indsigt og viden om open source til den fælles rejse mod teknologisk transformation.

I forbindelse med Red Hat Forum Virtual Experience præsenterede Red Hats Solution Architects og udvalgte kunder interessante, tekniske indsigter og fremgangsmåder. Her får du et kort resume af sessionerne:

Red Hats Solution Architects præsenterer:

Managing all major releases of RHEL, across all footprints – at scale
Management i større og mindre målestok – Smart Management, Insights, Satellite og Ansible. Hvorfor, hvornår og hvordan? Se demonstrationer og cases, der viser, hvordan du forenkler håndteringen af din infrastruktur og dine applikationer. Lokalt og virtuelt samt såvel privat som offentligt i skyen.

Future insight: Virtualization in Kubernetes
OpenShift Virtualization: Virtualisering i en containerficeret verden – nu tilgængelig for alle. Se demonstrationer og cases om, hvordan du håndterer og bruger virtuelle computere og containere i OpenShift.

DevSecOps and compliance across multiple Kubernetes cluster
Red Hat Advanced Cluster Management til Kubernetes (RHACM). Vi viser, hvordan RHACM kan bruges til at håndtere udfordringer i forbindelse med lederskab i organisationer, når brugen af Kubernetes vokser.

Quarkus – the "shrink ray" to your cloud-native Java applications
I denne session ser vi nærmere på, hvordan Java er blevet et førsteklasses komponent inden for skyinfrastruktur. Vi viser, hvordan eksisterende Java-projekter kan forbedres drastisk med Red Hats Quarkus samt viser, hvilken forskel en moderne skybaseret platform kan gøre. Uanset om du vil opdele monolitten eller bygge en ny arkitektur, så er Quarkus den naturlige vej at gå for Java-udviklere.

AI and ML as a service MADE EASY on Red Hat OpenShift
Lær, hvordan du skaber udviklings- og leveringskapacitet inden for AI/ML ud fra en skalerbar open source. Du lærer, hvad Red Hat anbefaler som referencearkitektur, og hvordan du kommer i gang med den.

Red Hats kunder præsenterer:

What's holding you back? The future is now (Robert Börjesson – Arbetsförmedlingen)
Efter at have lanceret en moderne OpenShift-platform var udviklingsafdelingen fraværende. Robert Börjesson fra den svenske arbejdsformidling Arbetsförmedlingens IT-afdeling tager os med på rejsen fra de tidlige forsøg inden for OpenShift, via problemerne med at forstå produktejernes behov, til dagens lancering af forskellige applikationer i stor skala. Arbejdet er blevet gennemført med stor fokus på organisationen og dens drivkræfter.

Rethinking the development, build and deployment pipeline for the cloud native world (Eero Arvonen – Suomen Asiakastieto Oy part of Enento Group)
Det nordiske kreditoplysningsbureau Enento Group er i gang med et forbedringsarbejde på IT-området efter at have ekspanderet som følge af fusioner og overtagelser. Eero Arvonen fik til opgave at omdefinere virksomhedens udviklings-, bygge- og implementeringsværktøj. Eero Arvonen viser, hvordan Enento forandrer den lokale udvikling samt bygger og implementerer skybaserede processer i forskellige skalaer med henblik på ydelse og automatisering.

Swedbank and OpenShift 4 (John Corbishley & Rosanna Milovancev – Swedbank)
Swedbanks produktejere for containere præsenterer, hvordan banken bruger OpenShift på sin Kubernetes-platform, efter de har ændret organisationens livscyklus for applikationsudvikling. Du får en hurtig introduktion til projektets omfang, fremskridt og forhindringer, når Swedbank bygger sin lokale service med OpenShift version 4.

Thoughts and learnings from Innovation Lab (Jeppe Sigfusson – VP Securities)
Hvilke udfordringer opstår der, når vi implementerer nye arbejdsformer i kombination med lancering af ny arkitektur og teknik? Hvilken type risici er der, og hvilke spørgsmål skal man tage i betragtning ved et paradigmeskifte som dette? Jeppe Sigfusson præsenterer sine erfaringer med at forandre medarbejdernes måde at tænke på og udfordringerne ved at ændre en organisations kultur. Samarbejdet med Red Hat og deres Innovation Lab var en vigtig del af forandringsprocessen. Det handler om at skabe forretningsværdi og generere motivation i organisationens team.

Digital Transformation & Culture – Why People first, Process Second and Technology Third (Eduardo Ibacache Rodriguez – Fremtind) 
Eduardo Ibacache Rodriguez er uddannet ingeniør og har en baggrund som iværksætter på IT-området. I dag er Eduardo Ibacache Rodriguez gået over til Big Corporate-verdenen, hvor han har haft forskellige stillinger inden for Tech Lead. Eduardo Ibacache Rodriguez præsenterer "Digital Culture" og pointerer, hvorfor "People First, Process Second and Technology Third" er et vindende koncept, hvis man skal lykkes med den digitale transformation. Han taler også om, hvorfor det er vigtigt at tilpasse virksomheden til det digitale økosystem og at skabe en virksomhedskultur med fokus på innovation, tilpasningsevne og mennesket.

Husk, at det er muligt at se alt indhold fra Red Hat Forum 2020 de kommende 12 måneder. Klik her, hvis du er gået glip af nogen af præsentationerne, eller hvis du vil se dem igen.