Event

Red Hat Ansible Tower Event

  • March 8, 2017
  • Utrecht, Nederland

Tijdens het Red Hat Ansible Tower Event nemen wij u mee in de wereld van Ansible Tower by Red Hat®. Uitrollen van applicaties, beheren van systemen, configureren van containers, infrastructuur- of storage componenten. Ansible helpt u een goede basis te leggen voor een DevOps werkwijze. Ansible is een IT-automation tool ten behoeve van het uitvoeren van veel uniforme taken.

Het programma bestaat onder meer uit een case waarbij de volgende onderwerpen aanbod komen; uitrollen van Red Hat Enterprise Linux® (RHEL) inclusief de laatste patches op een Virtual Machine, installatie en configuratie van een monitoring framework inclusief MariaDB database op RHEL, configuratie van het framework zélf, het vullen van een "inventory", uitrol van client software inclusief configuratie bestanden op RHEL servers en MS Windows servers.

Bovenstaande case wordt in een demo-omgeving gepresenteerd waarbij het accent ligt op het uitrollen van client software inclusief configuratie op enkele Red Hat Enterprise Linux ® en MS Windows servers.

Wij informeren u over de voordelen van Ansible Tower en tijdwinst bij het gebruik van Ansible Tower versus het handmatig uitrollen van bovenstaande case.

Aansluitend bent u welkom op de borrel voor verdere vragen, een drankje en een hapje.

Ontmoet ons op één van de onderstaande momenten:

Heeft u vragen? Stuur dan een email naar Red Hat Benelux

Travel Information

Woensdag 8 maart 2017

Tijd: 16:00 - 18:00

Locatie: Conclusion
Herculesplein 80
3584 AA, Utrecht
www.conclusion.nl

Woensdag 29 maart 2017

Tijd: 16:00 - 18:00

Locatie: Conclusion
Herculesplein 80
3584 AA, Utrecht
www.conclusion.nl