Event

Let's do something great. Together.

  • October 4, 2017
  • Amsterdam, Nederland
  • Red Hat kantoor te Amsterdam

Kosten besparen en efficienter ontwikkelen? Als dit ook uw uitdagingen zijn, laten wij u graag kennis maken met de mogelijkheden van Open Source en wat Red Hat hierin voor uw organisatie kan betekenen. 

ISV’s gebruiken voor de ontwikkeling van hun software steeds vaker opensource oplossingen, zowel in de infrastructuur als middleware.

Let's do something great. Together.

Steeds meer ISV’s kiezen er daarom voor om partner te worden van Red Hat. Red Hat biedt een groot scala aan oplossingen om tegen lagere kosten, innovatiever en sneller uw klanten te bedienen.

Wij willen dan ook graag met u in gesprek om te bekijken wat een partnership met Red Hat voor uw organisatie kan betekenen. Gerenommeerde partijen, zoals Nexus, gingen u reeds voor.

Wij nodigen u van harte uit voor één van onze informatiesessies die wij speciaal voor ISV’s organiseren. Wij gaan dan in op de voordelen van enterprise opensource, laten u globaal kennismaken met ons portfolio en gaan dieper in op ons wereldwijde ISV-programma en de voordelen van een partnership met Red Hat.

Ik hoop u op een van deze dagen als mijn gast te mogen ontvangen. Bent u niet in staat om op een van deze dagen aanwezig te zijn, neem dan gerust even contact met met mij op. Ik ben bereikbaar op 06-24361925 of via pvanveen@redhat.com

De sessies vinden plaats op 5 juli, 30 augustus en 4 oktober.

Travel Information

Datum: 05.07.2017, 30.08.2017 en 04.10.2017

Tijd: 09:00 - 13:15

Locatie: Red Hat
De Entree 238
1101EE Amsterdam
www.redhat.com/en/global/netherlands

Heeft u vragen over de sessies? Stuur dan een email naar marketingbenelux@redhat.com

Registratie