Accedi / Registrati Account

Red Hat Forum ble arrangert i begynnelsen av november 2020. Som en del av Red Hats arbeid og  innovasjon i IT-bransjen inviterer vi anerkjente IT-ledere fra ulike bransjer for å prate om deres tanker om teknikk, åpen kildekode, kultur og mye annet.

Vi prater ikke bare med våre kunder, men strever hele tiden etter å lære nye ting fra ledere i ulike bransjer – for å forstå deres utfordringer og hvordan vi sammen kan løse problemene de står overfor. Vi håper du blir inspirert, får innsikt og kunnskap om åpen kildekode, slik at vi sammen kan fortsette den teknologiske transformasjonen.

På Red Hat Forum Virtual Experience presenterte Red Hats løsningsarkitekter og ulike kunder interessante, tekniske løsninger og arbeidsmetoder. Her kan du lese et kort sammendrag av presentasjonene:

Red Hats løsningsarkitekter presenterer:

Managing all major releases of RHEL, across all footprints - at scale
Management i ulike skalaer – Smart Management, Insights, Satellite og Ansible. Hvorfor, når og hvordan? Se ulike presentasjoner og case som viser hvordan du forenkler håndteringen av infrastruktur og applikasjoner. Lokalt, virtuelt og privat som offentlige skyer.

Future insight: Virtualization in Kubernetes
OpenShift Virtualization – Virtualisering i en containerisert verden. Se presentasjoner og case som viser hvordan du håndterer og bruker virtuelle datamaskiner og container i OpenShift. 

DevSecOps and compliance across multiple Kubernetes cluster
Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes (RHACM). Vi viser hvordan RHACM kan brukes for å håndtere utfordringer med lederskap i organisasjoner, når bruken av Kubernetes vokser. 

Quarkus – the "shrink ray" to your cloud-native Java applications
I denne presentasjonen går vi nærmere inn på hvordan Java har blitt en førsteklasses komponent for sky-infrastruktur. Vi viser hvordan eksisterende Java-prosjekt kan forbedres drastisk med Red Hats Quarkus, og hvilke forskjeller en moderne skyplattform kan gjøre. Om du skal bryte ned monolitten, eller bygge en ny arkitektur er Quarkus den naturlige veien å gå for Java-utviklere.

AI and ML as a service MADE EASY on Red Hat OpenShift
Lær deg hvordan du lager utviklings- og leveransekapasitet i AI/ML, basert på en skalerbar åpen kildekode. Du får vite hva Red Hat anbefaler som referansearkitektur og hvordan du kommer i gang med den. 

Red Hats kunder presenterer:

What's holding you back? The future is now (Robert Börjesson – Arbetsförmedlingen)
Etter at vi lanserte modern OpenShift-plattformen var utviklingsavdelingen fraværende. Robert fra Arbetsförmedlingens IT-avdeling forteller om de tidlige forsøkene med OpenShift. Om utfordringene med å forstå produkteiernes behov, til dagens storskala lansering av ulike applikasjoner. Arbeidet er utført med fokus på organisasjonen og drivkrefter. 

Rethinking the development, build and deployment pipeline for the cloud native world (Eero Arvonen – Suomen Asiakastieto Oy part of Enento Group)
Etter at Det nordiske kreditt-informasjonsselskapet Enento Group ble større etter oppkjøp og fusjoner, arbeider selskapet nå med å forbedre hvordan selskapet jobber med IT. Eero Arvonen fikk i oppgave å omdefinere selskapets utvikling-, bygg- og implementeringsverktøy. Eero Arvonen viser hvordan Enento forandrer den lokale utviklingen og bygger og implementerer skyprosesser i ulike skalaer med tanke på prestasjon og automatisering.

Swedbank and OpenShift 4 (John Corbishley & Rosanna Milovancev – Swedbank)
Swedbanks produkteier for containere presenterer hvordan banken bruker OpenShift på sin Kubernetes-plattform når de forandrer organisasjonens livssyklus for applikasjonsutvikling. Du får en rask introduksjon av hva prosjektet omfatter, framgang og utfordringer når  Swedbank bygger sin lokale OpenShift versjon 4 service.

Thoughts and learnings from Innovation Lab (Jeppe Sigfusson – VP Securities)
Hvilke utfordringer oppstår når vi implementerer nye arbeidsmåter samtidig som vi introdusere ny arkitektur og teknikk? Hva er risikoene, og hvilke spørsmål må besvares ved et slikt paradigmeskifte? Jeppe Sigfusson forteller om sine erfaringer med å forandre kulturen i en organisasjon. Samarbeidet med Red Hat og deres Innovation Lab var et viktig innslag i forandringsprosessen. Det handler om å skape forretningsverdi og bidra til motivasjon i de ulike teamene.

Digital Transformation & Culture – Why People first, Process Second and Technology Third (Eduardo Ibacache Rodriguez – Fremtind) 
Eduardo Ibacache Rodriguez er ingeniør med bakgrunn som entreprenør innenfor IT. I dag arbeider Rodriguez i Big Corporate-verden. Der har han hatt ulike stillinger innenfor Tech Lead. Rodriguez presenterer "Digital Culture" og poengterer hvorfor "People First, Process Second and Technology Third" er et vinnende konsept for å lykkes med den digitale transformasjonen. Han forteller hvorfor det er viktig å tilpasse selskapet til det digitale økosystemet, og skape en bedriftskultur med fokus på innovasjon, omstillingsevne og mennesker. 

Glem ikke at du kan se alle presentasjonene fra Red Hat Forum 2020 i 12 måneder framover. Klikk her hvis du har gått glipp av noen av presentasjonene, eller vil se disse igjen.