Red Hat에 오신 것을 환영합니다

각국 홈페이지

전세계 Red Hat 고객에게 일어나는 일들을 확인해 보십시오.

Event

Masterclass: Migration naar JBoss

  • 2016년 4월 11일
  • Amsterdam, Nederland
  • Red Hat Kantoor Amsterdam

Wij nodigen u graag uit voor de Masterclass Migration naar JBoss bij Red Hat in Amsterdam. 

Red Hat ontwikkelde een Migratie Toolkit voor het migreren naar Enterprise Open Source; het JBoss Applicatie Platform. Deze toolkit bevat analytische instrumenten voor de beoordeling van applicatie-architectuur, performance met specifieke bibliotheken die zullen moeten worden vervangen en de code die zal moeten worden bijgewerkt. De toolkit bevat software en methoden voor de meest optimale gebruik van open source. Deze Masterclass zal worden verzorgd door Robb Greathouse. Consultant Robb heeft een brede ervaring op het gebied van enterprise software ontwikkeling en onderhoud.

Hij heeft evaring met verschillende grote projecten voor Citicorp, American Airlines, Nato, Insurance Companies, BioTech, United Nations, Boeing, PepsiCo, Walgreens, Morgan Stanley en Credit Lyonnaise. De focus bij deze projecten lag veelal op crisis management en projectveranderingen met als doel softwareprojecten in lijn te brengen met de business doelstellingen.

Aan het eind van deze Masterclass kijkt u anders aan tegen integratie, heeft u meer inzicht in de ontwikkelingen in open source en heeft u een goede indruk gekregen over de beschikbare migratietools.

오시는 길 안내

Datum: 11.04.2016

Tijd: 13:00 - 17:00

Locatie:
Red Hat Kantoor Nederland
Gebouw De Entree II
De Entree 238
1101EE Amsterdam, Nederland

Heeft u vragen over deze Masterclass? Stuur dan een mail naar Red Hat Nederland
 

소셜 미디어

Join the conversation