Bem-vindo à Red Hat

Saiba o que está acontecendo em sua região

Saiba o que está acontecendo com os clientes Red Hat em todo o mundo:

Evento

Hands on Lab: OpenShift

  • 31 de março de 2016
  • Amsterdam, Nederland
  • Holiday Inn Amsterdam

Wilt u aan de slag met de Red Hat JBoss Middleware producten? Maar weet u niet waar u moet beginnen? U wilt graag informatie ontvangen, maar liever nog vandaag aan de slag? Schrijf u dan in voor een van de gratis JBoss Hands on Labs, meldt u direct aan! Red Hat zorgt voor een informeel diner!

Tijdens deze Hands on Lab leert u hoe u uw applicaties moet laten draaien op OpenShift 3. We lopen door alle concepten van OpenShift 3 heen, terwijl we tegelijkertijd een applicatie bouwen met behulp van Java Application Server met MongoDB als runtimes. Tevens gaan we dieper in op de mogelijkheden die Openshift biedt voor PaaS, zoals: running, scalling en “self healing” van uw applicaties. We demonstreren op verschillende wijze hoe u applicaties kunt ontwerpen met gebruik van een Dockerfile en de “Source-to-Image” tools die beschikbaar zijn in OpenShift. 

U zult zien dat door binnen Openshift gebruik te maken van de “command line” tooling en de web interface, u in staat bent om heel gemakkelijk applicaties te ontwikkelen.

Local do evento

Datum: 31.03.2016

Tijd: 17:00 - 20:30

Locatie: Holiday Inn
Hoogoorddreef 66b,
Amsterdam Zuidoost

Parkeren op P1, P3 of P6

Ov: Amsterdam Bijlmer Arena, 5 minuten lopen

Heeft uw vragen over deze sessie? Stuur een mail naar Red Hat Netherlands

Social

Join the conversation