Pesquisar

Português

Português

Login

Login/Registre-se

Websites

In-Person Event

Nieuwjaarsbijeenkomst Red Hat Partners & Alliances

24 de janeiro de 2019Nieuwegein, NetherlandsGreen Village

Tijdens dit evenement luiden wij graag met onze partners het nieuwe jaar in. Bart Schurer, Sales Manager Partners & Alliances, geeft een update over het partnerprogramma en partnergerelateerde activiteiten in 2019. Daarna zal Dick Lans, Country Manager Benelux, met u terugblikken op 2018 en samen met u vooruit kijken naar 2019. 

Ten slotte een presentatie van Sander van der Meijs, Hoofdredacteur CIO.nl en Chief Content Officer van IDG Benelux. Wat betekent digitale transformatie eigenlijk en wat vinden CIO’s belangrijk ervan? Hoe willen ze erbij geholpen worden door IT leveranciers? In zijn presentatie onderzoekt Sander van der Meijs wat digitale transformatie is en waarom we het precies belangrijk zouden moeten vinden.

Tijdens het walking dinner is er voldoende mogelijkheid om te netwerken met medewerkers van Red Hat en met andere partners.

Het programma ziet er als volgt uit:
16:30 uur Registratie en welkomstdrankje
17:00 uur Business en partnerprogramma update: waar liggen onze gezamenlijke kansen in 2019
17:25 uur Digitale transformatie ontleed door Sander van der Meijs, IDG Benelux
17:45 uur Walking dinner en mogelijkheid tot netwerken

Sander van der Meijs
Hoofdredacteur CIO.nl en Chief Content Officer van IDG Benelux 
Sander van der Meijs is verantwoordelijk voor het complete contentportfolio van IDG Benelux. Eind vorige eeuw gaf hij vorm aan Linux Magazine en sindsdien heeft hij als journalist alle lagen van de bedrijfs IT bediend. Doordat hij spreekt met iedereen in de markt, van IT-geeks, via sysadmins, architecten, IT-managers, CIO’s, producenten en partners, heeft hij een scherpe kijk op het ingewikkelde krachtenveld binnen IT.

Date: 24.01.2019

Time: 16:30 - 20:00

Location: Green Village,
Blokhoeve 7,
3438 LC Nieuwegein