Agenda

An electrifying agenda planned for 2015

Get a glimpse of the full line up of 2015 Red Hat Summit events over the course of the week.

The Red Hat Summit agenda has a variety session types including keynotes, breakout sessions, panels, hands-on labs, and more.

  • Keynotes

    Gain insights from Red Hat and partner executives in 3 general sessions.

  • Breakout sessions

    Breakout sessions are 60 minute presentations by subject-matter experts focused on a particular topic.

  • Hands-on labs

    Labs are 2 hour, instructor-led courses that allow you test drive tools and technologies.

  • Panels

    These 1 hour sessions are moderated by a subject matter expert and include panel of speakers weighing in on a particular topic.

Tuesday, June 23

TIME EVENT
3:00 p.m.-8:00 p.m. Registration open
4:00 p.m.-5:00 p.m. Middleware keynote

Powerful new technologies are converging with cultural trends and business requirements. Digitization is everywhere. As such, applications that are designed, built and integrated to take advantage of these converging trends will define businesses, and entire industries for years to come. And, more so than ever before, architects and developers have the power to shape that future.

Join Craig Muzilla, Sr. Vice President, Red Hat Application Products Group, as he discusses how enterprises are adopting mobile, DevOps and integration technologies to deliver the applications that will change the way we live our lives. We'll demonstrate live how Red Hat technologies can help you build mobile applications, automate application delivery and integrate applications, devices, and massive amounts of data.

5:00 p.m.-6:30 p.m. Welcome reception in Partner Pavilion

Connect with your strategic technology partners and Red Hat experts in the Partner Pavilion.

6:30 p.m.-8:00 p.m. Opening general session

Red Hat Summit officially begins with keynotes by Red Hat and Cisco. Hear from:

Wednesday, June 24

TIME EVENT
6:00 a.m. Red Hat Summit Run/Walk

Avid runner? Want to explore Boston? Join the "run club" and take one of 3 routes (at your own pace) around the city. And if you make a $25+ donation to benefit the Enable Community Foundation, you'll receive a limited edition t-shirt!

7:30 a.m.-7:30 p.m. Registration open
7:30 a.m.-8:30 a.m. Breakfast
8:30 a.m.-10:00 a.m. General session

The first full day of Red Hat Summit gets started with visionary keynotes by:

10:00 a.m.-2:00 p.m. Partner Pavilion open

Connect with your strategic technology partners and Red Hat experts in the Partner Pavilion.

NOTE: Lunch will be served here from 11:30 a.m. - 2 p.m.
10:30 a.m.-12:30 p.m. Hands-on labs (2 hours)
10:40 a.m.-11:40 a.m. Breakout sessions (60 minutes)
11:30 a.m.-2:00 p.m. Lunch
1:20 p.m.-3:20 p.m. Industry breakout sessions (2 hours)
1:20 p.m.-2:20 p.m. Breakout sessions (60 minutes)
2:30 p.m.-3:30 p.m. Breakout sessions (60 minutes)
3:30 p.m.-5:30 p.m. Hands-on labs (2 hours)
3:40 p.m.-4:40 p.m. Breakout sessions (60 minutes)
4:50 p.m.-5:50 p.m. Breakout sessions (60 minutes)
5:30 p.m.-7:30 p.m. Happy hour & reception in Partner Pavilion

Sponsored by Hewlett-Packard

Network with fellow attendees and make connections with technology partners.

6:00 p.m.-7:00 p.m. Birds of a feather (60 minutes)
7:00 p.m.-8:00 p.m. Birds of a feather (60 minutes)
8:00 p.m.-9:00 p.m. Birds of a feather (60 minutes)

Thursday, June 25

TIME EVENT
7:30 a.m.-7:30 p.m. Registration open
7:30 a.m.-8:30 a.m. Breakfast
8:30 a.m.-10:00 a.m. General session

The last general session is packed with insight from:

10:00 a.m.-2:00 p.m. Partner Pavilion open

Connect with your strategic technology partners and Red Hat experts in the Partner Pavilion.

NOTE: Lunch will be served here from 11:30 a.m. - 2 p.m.
10:30 p.m.-12:30 p.m. Hands-on labs (2 hours)
10:40 a.m.-11:40 a.m. Breakout sessions (60 minutes)
11:30 a.m.-2:00 p.m. Lunch
1:20 p.m.-2:20 p.m. Breakout sessions (60 minutes)
2:30 p.m.-3:30 p.m. Breakout sessions (60 minutes)
3:30 p.m.-5:30 p.m. Hands-on labs (2 hours)
3:40 p.m.-4:40 p.m. Breakout sessions (60 minutes)
4:50 p.m.-5:50 p.m. Breakout sessions (60 minutes)
8:00 p.m.-11:00 p.m. Red Hat Summit offsite party

Sponsored by Cisco, in collaboration with Intel.

Join fellow attendees at the Museum of Science Boston for a night of food, drinks, and FUN.

We're opening the Electricity Room and 4D Theater at the museum, and bringing in some talented groups from Berklee College of Music for our 2nd Battle of the Bands. Don't miss out - we could discover the next big thing!

11:00 p.m.-2:00 a.m. Pub crawl

Skip the bus ride and walk back to your hotel. We've picked 5 bar stops to guide you back towards the Hynes post-party.

Friday, June 26

TIME EVENT
8:45 a.m.-9:45 a.m. Breakfast
9:00 a.m.-11:00 a.m. Hands-on labs (2 hours)
9:45 a.m.-10:45 a.m. Breakout sessions (60 minutes)
11:00 a.m.-12:00 p.m. Breakout sessions (60 minutes)
11:30 a.m.-1:30 p.m. Hands-on labs (2 hours)
9:45 a.m.-12:00 p.m. Breakout sessions