Event

Red Hat Evenementen Nederland

  • 2017年 10月 10日

Welkom op de evenementen pagina van Red Hat Nederland. Hier vindt u een overzicht van alle evenementen die wij organiseren of waar Red Hat aan deelneemt.

We hebben voor het aankomende jaar weer verschillende evenementen gepland met verschillende onderwerpen. Klik op de verschillende sessies hieronder voor meer informatie en registreer vandaag nog!

Onze evenementen zijn erg populair en snel volzet. Zorg dat je zeker als eerste een uitnodiging ontvangt voor de sessies die wij in jouw buurt organiseren - registreer hier.


RED HAT EVENEMENTEN KALENDER:
 

Datum

Event

Registratie

14.03.2018 Ansible Automates Netherlands >> Lees meer

 

Wat is een Hands on Lab?

Wilt u aan de slag met de Red Hat producten? Maar weet u niet waar u moet beginnen? U wilt graag informatie ontvangen, maar liever nog direct aan de slag? Schrijf u dan in voor een van de gratis Hands on Labs. Tijdens deze sessies leggen onze Solution Architects uit hoe onze technologie werkt en gaat u er direct mee aan de slag.


Wat is een Masterclass?

Tijdens een Masterclass geven onze Solution Architects en Specialists u meer informatie rondom een bepaald product, technologie of oplossingsgebied. Daarnaast tonen wij middels zogenaamde "use cases" hoe onze producten in de praktijk worden gebruikt.

PARTNER EVENEMENTEN KALENDER:
 

Hier treft u alle sessies aan uitgevoerd door onze partners.

Datum

Event

Locatie/Partner

Registratie

8 maart 2018 Bootcamp Data Virtualisatie Trivento >> Lees meer
24 mei 2018 Bootcamp Data Virtualisatie Trivento >> Lees meer

社交

Join the conversation