欢迎访问红帽

了解您身边的最新技术讯息

了解全世界红帽客户的最新动态:

Event

Red Hat kumppaniseminaari

  • 2017年 8月 23日
  • Espoo, Finland
  • Red Hat Office

Goldman Sachs kirjoitti vuonna 2016 "In terms of being the most strategic IT vendor three years from now, Google, Amazon and Red Hat are expected to be the biggest gainers…". Yksi Red Hatin tärkeimmistä tekijöistä menestyksen matkalla ovat kumppanimme. Täydennämme toisiamme ja jaamme yhteisen päämäärän toimittaa innovaatiota yhteisille asiakkaillemme ja annamme heille menestymisen työkalut omassa liiketoiminnassaan.

Red Hat haluaa olla kumppani, joka edustaa luottamusta ja haluaa olla tärkeä osa kumppaneittemme päivittäistä tekemistä ja liiketoimintaa. Vahvistaaksemme suhteitamme teihin haluamme edistää molemminpuolista kommunikaatiota kanssanne. Tämän johdosta avaamme porttimme teille ja haluamme jakaa kanssanne visiomme ja tulevaisuuden suunnitelmamme. Haluamme kertoa mihin alueisiin asiakkaamme keskittyvät tänään ja haluamme jakaa kanssanne millaisissa projekteissa olemme tänään mukana. Yhtä tärkeätä on meille kuulla teidän toiminnastanne. Tulette myös tämän tapahtuman kautta saamaan mahdollisuuden verkostoitua Red Hatin asiantuntijoihin, joita on useita paikan päällä.

Toivomme että haluat olla osa Red Hatia ja rakentaa menestyvän yhteistyön kanssamme. Näillä odotusarvoilla toivomme näkevämme sinut luonamme 23. elokuuta kello 8-10.

Mikäli sinulla on kysymyksiä niin voit ottaa yhteyttä Partner Manager Martin Larssoniin Red Hatilla.

 

AGENDA

08.00 - 08.45 Kahvi, kevyt aamupala ja rekisteröinti
08.45 - 09.30 Red Hatin visio innovaation toimittamiseksi
Ted Schönbeck, Senior Manager Solution Architects, Red Hat
09.30 - 10.00 Red Hatin strategia kumppaneiden Red Hat yhteistyön helpoittamiseksi ja mitä resursseja on saatavilla
Martin Larsson, Partner Manager, Red Hat

差旅信息

Date: 23.08.2017

Time: 08:00 - 10:00

Location: Red Hat office
Keilaranta 1
02150 Espoo

Mikäli sinulla on kysymyksiä niin voit ottaa yhteyttä Partner Manager Martin Larssoniin Red Hatilla.

Rekisteröidy社交