Red Hat에 오신 것을 환영합니다

각국 홈페이지

전세계 Red Hat 고객에게 일어나는 일들을 확인해 보십시오.

한국레드햇, 리눅스 마이그레이션 캠페인 전개

유닉스에서 리눅스 마이그레이션 사전 평가 제공 및 국내외 기업의 실제 사례와 관련 기술 백서 제공 사전 평가 신청 후 교육 프로그램 등록자에게 휴대용 80GB 하드 드라이브 증정

오픈 소스 분야의 세계적 선두주자 한국레드햇(대표 김근, www.kr.redhat.com)은 오늘, 국내 레드햇 엔터프라이즈 리눅스(RHEL) 도입 활성화를 위해 유닉스 시스템의 리눅스 마이그레이션 캠페인을 실시한다고 밝혔다.

레드햇은 이번 캠페인에서 국내외 유닉스 시스템의 리눅스 마이그레이션 사례를 통해 운영 및 관리 비용 절감을 비롯해 하드웨어의 종속성을 탈피함으로써 얻는 유연성 등의 장점을 알릴 계획이다. 또한 리눅스 마이그레이션을 고려하고 있는 시스템 운영자들을 위해 데이터 센터 및 엔터프라이즈 애플리케이션에 관계된 마이그레이션 관련 기술 백서와 인텔 아키텍처 기반의 유닉스/리눅스 마이그레이션 및 TCO 비교 자료를 제공한다.

이와 함께 레드햇은 오는 12월 31일까지 진행되는 캠페인 기간 동안 리눅스 마이그레이션 사전 평가를 받을 수 있도록 할 계획이다. 마이그레이션 사전 평가를 위한 신청은 웹페이지 http://www.zdnetasia.com/powercenter/redhat/kr/ 에서 할 수 있으며, 신청 후 5일 과정의 RH300 레드햇 인증 엔지니어(RHCE) 교육 프로그램에 등록한 사람에게 휴대용 80GB 하드디스크 드라이브를 증정한다.

한국레드햇의 김근 대표는 “유닉스를 리눅스로 교체함으로써 운영 비용을 절감하는 동시에 특정 하드웨어에 지출되는 비용도 절감할 수 있다. 또한 가용성 및 확장성 등 성능적인 면에서도 뛰어나기 때문에 경제적인 관점에서 마이그레이션을 고려해 보아야 할 것이다”고 말했다.

한편 대형 글로벌 여행사인 사브르 홀딩스(Sabre Holdings Inc.)는 최근 HP 논스톱 서버 및 썬의 솔라리스/스팍 서버에서 인텔 프로세서 기반의 리눅스 서버로 마이그레이션을 실시했다. 사브르 홀딩스의 최고기술책임자(CTO)인 로버트 와이즈먼(Robert Wiseman)은 “기존 환경보다 처리 속도가 3배 빨라졌으며 하드웨어 및 라이선스 비용을 획기적으로 절감할 수 있었다. 마이그레이션 과정에서 윈도우 서버로의 전환도 고려했지만 장기적으로 보았을 때 특정 벤더에 종속 되는 것은 피해야 했으며, RHEL이 호환성 및 총소유비용(TCO)면에서 합리적이었기 때문에 리눅스를 선택하게 되었다”고 말했다.

마이그레이션 캠페인에 대한 보다 자세한 정보는 www.kr.redhat.com을 방문하거나 전화 080-708-0880번으로 문의하면 된다.

레드햇에 대하여
레드햇(Red Hat, Inc.)은 대표적인 오픈 소스 및 리눅스 제공 기업으로, 노스캐롤라이나, 랄리(Raleigh, N.C.)에 본사를 두고 전 세계에 지사를 갖춘 글로벌 기업이다. 최소의 비용으로 최고의 기술을 활용할 수 있도록 하는 리눅스와 오픈 소스 솔루션을 제공하고 있는 레드햇은 오픈 소스 분야에서 가장 믿을만한 기업으로 손꼽히고 있으며, 세계적인 CIO 대상 매체인 CIO 인사이트의 벤더 가치 조사에서 4년 연속 CIO 및 기타 고위 IT 책임자들로부터 "업계에서 가장 가치 있는 벤더"로 선정된 바 있다. 레드햇은 운용체제 플랫폼인 레드햇 엔터프라이즈 리눅스를 비롯해 제이보스 엔터프라이즈 미들웨어 스위트와 같은 SOA 솔루션 및 어플리케이션 등 저비용으로 뛰어난 가치를 제공하고 있으며, 국내외 주요 HW/SW 업체들과의 공고한 파트너쉽을 통해 전세계 고객들에게 최상의 컨설팅 서비스와 교육, 지원을 제공하고 있다. 레드햇의 오픈 소스 전략은 관리의 용이성과 보안에 초점을 맞춘 오픈 소스 기술을 기반으로 인프라를 구축하기 위한 장기 전략을 고객에게 제공할 뿐 아니라, 레드햇에 대한 좀더 자세한 정보는 www.kr.redhat.com을 통해 확인할 수 있다.

About Red Hat

Red Hat is the world’s leading provider of open source software solutions, using a community-powered approach to reliable and high-performing cloud, Linux, middleware, storage and virtualization technologies. Red Hat also offers award-winning support, training, and consulting services. As the connective hub in a global network of enterprises, partners, and open source communities, Red Hat helps create relevant, innovative technologies that liberate resources for growth and prepare customers for the future of IT. Learn more at http://www.redhat.com.

전망 보고서

Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements as a result of various important factors, including: risks related to delays or reductions in information technology spending; the effects of industry consolidation; the ability of the Company to compete effectively; the integration of acquisitions and the ability to market successfully acquired technologies and products; uncertainty and adverse results in litigation and related settlements; the inability to adequately protect Company intellectual property and the potential for infringement or breach of license claims of or relating to third party intellectual property; the ability to deliver and stimulate demand for new products and technological innovations on a timely basis; risks related to data and information security vulnerabilities; ineffective management of, and control over, the Company’s growth and international operations; fluctuations in exchange rates; and changes in and a dependence on key personnel, as well as other factors contained in our most recent Quarterly Report on Form 10-Q (copies of which may be accessed through the Securities and Exchange Commission’s website at http://www.sec.gov), including those found therein under the captions "Risk Factors" and "Management’s Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations". In addition to these factors, actual future performance, outcomes, and results may differ materially because of more general factors including (without limitation) general industry and market conditions and growth rates, economic and political conditions, governmental and public policy changes and the impact of natural disasters such as earthquakes and floods. The forward-looking statements included in this press release represent the Company’s views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company’s views as of any date subsequent to the date of this press release.