Red Hat에 오신 것을 환영합니다

각국 홈페이지

전세계 Red Hat 고객에게 일어나는 일들을 확인해 보십시오.

Press release

한국레드햇, ISV 파트너 프로그램 강화로 오픈소스 에코시스템 구축 나서

l 전 세계 3,000여개 이상의 애플리케이션 업체들이 레드햇 엔터프라이즈 리눅스 및 제이보스 엔터프라이즈 미들웨어, 레 드햇 엔터프라이즈 가상화 플랫폼 기반 인증 획득 l 신규 파트너 등록 기업들에게 기념품 증정 및 서브스크립션 및 교육 프로그램 할인 혜택 제공

오픈소스 분야의 세계적 선두주자인 한국레드햇 (대표 김근, www.kr.redhat.com)은 오늘, 독립 소프트웨어 개발 업체(ISV)들에 대한 파트너 협력 정책을 강화하고 ISV 인증 확대를 위한 특별 프로그램을 실시한다고 밝혔다.

레드햇은 현재 ISV 파트너 프로그램으로써 ‘레 드햇 레디 파트너(Red Hat Ready Partner)’ 프로그램과 ‘제이보스 ISV (JBoss ISV)’ 프 로그램을 운영하고 있다. 이 프로그램은 레드햇 엔터프라이즈 리눅스(RHEL)와 제이보스 엔터프라이즈 미들웨어 상에서 애플리케이션이 원활하게 구동됨을 입증해 주는 제도로, 레드햇의 인증을 받은 애플리케이션 업체들은 레드햇의 로고를 자사의 제품에 함께 사용할 수 있으며 자사의 애플리케이션과 RHEL 및 미들웨어 간의 호환성을 증명할 수 있다.

이와 함께 레드햇은 최근 가상화 전략 발표와 함께 ‘레드햇 레디 파트너’들이 추가적인 변경 없이도 레드햇 엔터프라이즈 가상화 플랫폼에서 구동될 수 있도록 하는 ‘가 상화 레디(Ready)’ 프로그램을 발표 했다. 본 프로그램은 RHEL 및 하이퍼바이저 레이어에 최적화된 가상화 기술과의 호환성을 인증(Application Binary Interface guarantee) 받았기 때문에 가상 환경에서도 안전하게 애플리케이션을 이용할 수 있게 도와준다.

현재 국내 30여개 애플리케이션 업체를 포함 전세계 3,000여개 이상의 ISV 가 RHEL과 제이보스, 레드햇 엔터프라이즈 가상화 플랫폼을 기반으로 인증을 획득해 파트너로 활동하고 있으며 에코시스템을 바탕으로 오픈소스와의 협업을 통해 시너지 효과를 얻고 있다.

한국레드햇 김근 대표는 “리눅스 시장을 넓히기 위해서는 무엇보다 리눅스를 지원하는 애플리케이션이 대폭 늘어나야 한다. 레드햇은 호환성 검증을 통해 오픈소스 생태계 확장에 기여하고, 인증을 받은 애플리케이션 파트너사들 또한 그들의 영업에 신뢰도를 높일 수 있을 것으로 생각한다”고 말했다.

한편 한국레드햇은 ‘레드햇 레디 파트너’ 혹 은 ‘제이보스 ISV’ 프로그램 신청 후 등록한 모든 기업들에게 디지털 액자, 멀티허브, USB메모리 등의 기념품을 증정하며, 이 가운데 레드햇의 서브스크립션을 계약한 기업들에게 할인 혜택을 제공하며 자사의 교육 프로그램에 대해서도 15% 할인 혜택을 제공한다. 또한 추첨을 통해 140만원 상당의 ‘RHEL 교육 수강권’과 90만원 상당의 ‘JBoss 교육 수강권’을 무료로 제공한다.

레드햇의 ISV 파트너 프로그램에 대한 더욱 자세한 내용은 http://www.kr.redhat.com/partners/ISV/ 에서 확인할 수 있으며, 파트너 등록은 info-kr@redhat.com 혹은 전화 080-708-0880으로 문의하면 된다.

레드햇에 대하여

레드햇(Red Hat, Inc.)은 대표적인 오픈 소스 및 리눅스 제공 기업으로, 노스캐롤라 이나, 랄리(Raleigh, N.C.)에 본사를 두고 전 세계에 지사를 갖춘 글로벌 기업이다. 세계적인 CIO 대 상 매체인 “CIO 인사이트”의 벤더 가치 조사에서 4년 연속 CIO 및 기타 고위 IT 책임자들로부터 "업계에서 가장 가치 있는 벤더"로 선정된 바 있다. 대 표 제품으로는 합리적인 비용 투자로 고성능의 기술을 활용할 수 있도록 하는 운영체제인 레드햇 엔터프라이즈 리눅스를 비롯해 기업의 SOA구현을 위한 솔루션인 제이보스 엔터프라이즈 미들웨어가 있으며, 국내외 주요 HW/SW 업 체들과의 공고한 파트너쉽을 통해 전세계 고객들에게 최상의 컨설팅 서비스와 교육 프로그램을 제공하고 있다. 한국레드햇에 대한 더욱 자세한 정보는 www.kr.redhat.com에서 확인할 수 있다.

* Linux는 리누스 토발즈(Linus Torvalds)의 상표입니다. 그 리고 RED HAT과 JBOSS는 Red Hat, Inc가 위치한 미국 및 기타 국가에서 자회사로 등록되어 있는 상표들 입니다.

About Red Hat

Red Hat is the world’s leading provider of open source software solutions, using a community-powered approach to reliable and high-performing cloud, Linux, middleware, storage and virtualization technologies. Red Hat also offers award-winning support, training, and consulting services. As the connective hub in a global network of enterprises, partners, and open source communities, Red Hat helps create relevant, innovative technologies that liberate resources for growth and prepare customers for the future of IT. Learn more at http://www.redhat.com.

전망 보고서

Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements as a result of various important factors, including: risks related to delays or reductions in information technology spending; the effects of industry consolidation; the ability of the Company to compete effectively; the integration of acquisitions and the ability to market successfully acquired technologies and products; uncertainty and adverse results in litigation and related settlements; the inability to adequately protect Company intellectual property and the potential for infringement or breach of license claims of or relating to third party intellectual property; the ability to deliver and stimulate demand for new products and technological innovations on a timely basis; risks related to data and information security vulnerabilities; ineffective management of, and control over, the Company’s growth and international operations; fluctuations in exchange rates; and changes in and a dependence on key personnel, as well as other factors contained in our most recent Quarterly Report on Form 10-Q (copies of which may be accessed through the Securities and Exchange Commission’s website at http://www.sec.gov), including those found therein under the captions "Risk Factors" and "Management’s Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations". In addition to these factors, actual future performance, outcomes, and results may differ materially because of more general factors including (without limitation) general industry and market conditions and growth rates, economic and political conditions, governmental and public policy changes and the impact of natural disasters such as earthquakes and floods. The forward-looking statements included in this press release represent the Company’s views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company’s views as of any date subsequent to the date of this press release.