Digital Leaders Awards on vuotuinen palkinto, joka annetaan EMEA-alueen innovatiivisille projekteille seuraavissa sarjoissa: AppDev, automaatio ja infrastruktuuri

Vuonna 1919 perustettu ja yli vuosisadan kasvanut ja teknisesti kehittynyt, pohjoismainen viestintäratkaisuja tarjoava PostNord Strålfors AB oli viime vuosien aikana juuttunut useiden legacy -ratkaisujen suohon, jossa niitä oli vaikea pyörittää ja ylläpitää. Tämän lisäksi, legacy-järjestelmät hidastivat kehityksen, infran ja tuotannon välisiä prosesseja. 

Red Hat OpenShiftin käyttöönottaminen on auttanut PostNord Strålforsia suuresti vähentämään uusien ratkaisujen markkinoille pääsemiseen käytettyä aikaa, ja parantamaan asiakkaille tarjottavan palvelun luotettavuutta. Tämän vuoden syyskuussa Strålfors julkaisi mikropalveluarkkitehtuuriin perustuvan maksupalvelun, joka on toteuttu Red Hat OpenShiftin päällä. 

Hallintointikäyttöliittymä, joka helppokäyttöisyydellään tarjosi yhtenäisen käyttökokemuksen sekä dev- että ops-tiimeille, oli merkittävässä roolissa. Konttien käyttöönotto on puolestaan auttanut pääsemään uudelle avoimuuden tasolle ja PostNord Strålfors on voinut luoda yhteisiä kehityskulkuja, jotka tarjoavat näkyvyyttä sekä potentiaaliseen että todelliseen tehdyn investoinnin tuottoon (ROI).

Lue lisää palkinnosta taltää: https://digitalleaders.idcinteractive.net/