Accedi / Registrati Account

Red Hatin vuosittain järjestämä Red Hat Forum on ohi. Osana Red Hatin kehitystyötä ja innovaatiotoimintaa kutsumme johtavia IT-ammattilaisia eri toimialoilta keskustelemaan näkemyksistään teknologiasta, avoimesta lähdekoodista, kulttuurista ja paljosta muusta.

Emme keskustele ainoastaan asiakkaidemme kanssa, vaan pyrimme oppimaan laajemmin eri toimialojen johtajilta. Haluamme ymmärtää heidän haasteitaan ja miettiä, miten voimme ratkaista nämä ongelmat yhdessä. Toivomme, että olet saanut hyviä ideoita ja oivalluksia sekä kasvattanut avoimen lähdekoodin tuntemustasi. Näin voimme yhdessä jatkaa teknologiamuutoksen eteenpäin viemistä.

Red Hat Forumin Virtual Experience  -tapahtumassa Red Hatin ratkaisuarkkitehdit ja asiakkaamme jakoivat mielenkiintoisia näkemyksiään teknologiasta ja työskentelytavoista. Alla on lyhyt yhteenveto esityksistä:

Red Hatin ratkaisuarkkitehtien esitykset:

Red Hat Enterprise Linuxin (RHEL)  versioiden julkaisunhallinta, kaikilla alustoilla? – laajassa mitassa
Eri kokoluokan ratkaisujen hallinta: Smart Management, Insights, Satellite ja Ansible. Miksi, milloin ja miten? Katso demoja ja asiakascase-esityksiä, joissa esitellään kuinka infrastruktuurin ja sovellusten hallintaa voidaan yksinkertaistaa. Paikalliset, virtuaaliset ja yksityiset sovellukset julkisessa pilvessä.

Tämä on tulevaisuutta: Virtualisointi Kubernetesissa
OpenShift Virtualization - Virtualisointi kontti-maailmassa, nyt saatavilla. Osallistu demoihin ja asiakas-case-esityksiin, joissa käsitellään ja käytetään virtuaalitietokoneita ja kontteja OpenShiftissä.

DevSecOps and compliance across multiple Kubernetes cluster
Red Hat Advanced Cluster Management Kubernetesille (RHACM). Näytämme, kuinka Kubernetesin käytön kasvaessa RHACM:ää voidaan hyödyntää organisaatioiden johtajuushaasteden hallinnassa.

Quarkus – the "shrink ray" to your cloud-native Java applications 
Tässä esityksessä paneudutaan syvällisemmin siihen, kuinka Javasta on tullut pilvi-infrastruktuurin erinomainen työkalu. Käymme läpi, kuinka olemassa olevia Java-projekteja voidaan parantaa merkittävästi Red Hats Quarkus -sovelluksella, ja näytämme, mitä etua modernin pilvialustan käytöstä on. Halusitpa purkaa monoliitin tai rakentaa uuden arkkitehtuurin, Quarkus tarjoaa Java-kehittäjille luontevan tavan edetä.

AI and ML as a service MADE EASY on Red Hat OpenShift
Opi rakentamaan kehitys- ja toimituskapasiteettia AI/ML:ssä skaalautuvan avoimen lähdekoodin pohjalta. Opit, mitä referenssiarkkitehtuuria Red Hat suosittelee ja miten pääset alkuun sen kanssa.

Red Hatin asiakkaiden esityksiä:

What's holding you back? The future is now (Robert Börjesson – Arbetsförmedlingen)
Lanseerattuaan modernin OpenShift-alustan ei kehitysosastoa ole näkynyt. Robert Börjesson Ruotsin Arbetsförmedlingenin tietohallinnosta vie meidät matkalle OpenShiftiin – sen alkuvaiheista ja ensimmäisten product ownereiden tarpeiden ymmärtämisen problematiikasta nykypäivän laajamittaiseen erilaisten sovellusten markkinoille tuomiseen. Työssä on keskitytty organisaatioon ja sen liikkeellepaneviin voimiin.

Rethinking the development, build and deployment pipeline for the cloud native world (Eero Arvonen – Suomen Asiakastieto Oy part of Enento Group)
Pohjoismainen luottotietoyritys Enento Group on laajentanut toimintaansa fuusioiden ja yritysostojen kautta. Sen seurauksena IT-yksikön toimintaa pitää parantaa, ja Eero Arvoselle annettiin tehtäväksi määritellä uudelleen yrityksen kehitys-, rakennus- ja toteutustyökalut. Eero Arvonen kertoo, kuinka Enento muuttaa paikallista kehitystä sekä rakentaa ja toteuttaa eri mittaluokan pilviprosesseja suorituskyvyn ja automatisoinnin parantamiseksi.

Swedbank and OpenShift 4 (John Corbishley & Rosanna Milovancev – Swedbank)
Swedbankin konttituotteiden product owner esittelee, kuinka pankki käyttää OpenShiftiä Kubernetes-alustallaan muutettuaan sovelluskehityksen elinkaarta yrityksessä. Saat nopean johdannon projektin laajuuteen, edistymiseen ja esteisiin, kun Swedbank rakentaa paikallista OpenShift versio 4:n palvelua.

Thoughts and learnings from Innovation Lab (Jeppe Sigfusson – VP Securities)
Mitä haasteita syntyy, kun otamme käyttöön uusia toimintatapoja yhdessä uuden arkkitehtuurin ja teknologian kanssa? Millaisia riskejä siihen liittyy, ja mitkä asiat on otettava huomioon tällaisessa paradigmamuutoksessa? Jeppe Sigfusson kertoo kokemuksistaan työntekijöiden ajattelutavan muuttamisessa sekä organisaatiokulttuurin muuttamisen vaikeuksista. Yhteistyö Red Hatin ja sen innovaatiolaboratorion kanssa oli tärkeä osa muutosprosessia, jossa keskeisinä tavoitteina oli kasvattaa liiketoiminnan arvoa ja parantaa tiimien motivaatiota.

Digital Transformation & Culture – Why People first, Process Second and Technology Third (Eduardo Ibacache Rodriguez – Fremtind) 
Eduardo Ibacache Rodriguez on insinööri, joka on myös toiminut yrittäjänä IT-alalla. Nykyisin hän työskentelee suuryrityksissä, joissa hän on toiminut useissa Tech Lead-tehtävissä. Eduardo Ibacache Rodriguez puhuu "digitaalisesta kulttuurista" ja kertoo, miksi "Ihmiset ensin, prosessi toisena ja teknologia kolmantena" on menestyksekäs konsepti digitaalisen muutoksen onnistumiseen. Hän kertoo myös, miksi on tärkeää mukauttaa yritys digitaaliseen ekosysteemiin ja luoda yrityskulttuuri, jossa keskitytään innovaatioihin, sopeutumiskykyyn ja ihmisiin.

Muista, että sinulla on pääsy koko Red Hat Forum 2020 -tapahtuman sisältöön seuraavan 12 kuukauden ajan. Napsauta tästä, jos sinulta jäi joku esitys väliin tai haluat nähdä ne uudelleen.