Iscriviti al nostro blog

For mange virksomheder repræsenterer automation fremtiden – hvordan den perfekte IT-infrastruktur skal se ud og opleves. I et studie sponsoreret af Red Hat med Harvard Business Review kunne vi konkludere, at 80 % af IT-ledere tror på, at en fælles og virksomhedsdækkende automation-tilgang er nødvendig for at sikre succes og antyder, at der er et berettiget behov for løsninger, som imødekommer automation-behov på en holistisk måde.

På samme tid kan integration af forældet infrastruktur med moderne processer som automation være en udfordring. Det er værd at huske på, at den værdi, overordnet set tilføres, samt de muligheder, der afstedkommer fra et blomstrende økosystem af leverandører, som arbejder sammen om at realisere potentialet fra disse løsninger.

Automation gør det muligt for virksomheder, værktøjer og ressourcer at udvikle applikationer og udforske nye muligheder for markeder og vækst. Organisationer på tværs af EMEA-regionen og verden over bruger automation med stor succes, uanset om det handler om at optimere eksisterende workflows eller opgradere dataindsamling og analytics. 

Takket være Red Hats Leading with Automation-initiativ hjælper vi i dag de af vores partnere, der går den ekstra mil med Red Hat Ansible Automation Platform, og derved tager skridtet videre ind i fremtiden – for dem selv og for deres kunder.

Automation at scale

Implementering af en fælles automation-platform lyder måske ikke som en mulighed på grund af de unikke behov i hver virksomhed samt frygten for afbrydelser, men der er en styrke i standardisering, særligt når den pågældende platform understøttes af leverandører, som kan hjælpe til med ekspansion og innovation. Red Hat Ansible Automation Platform kan introducere automatiserede processer til alle IT-afdelinger i virksomheder fra Infrastructure til DevOps.

Ifølge en undersøgelse fra 2021, udført af Red Hat og IDC, om værdien for virksomheder ved implementering af Red Hat Ansible Automation Platform, var det forventede gennemsnitlige afkast af investering (ROI) for deltagerne i undersøgelsen 667 % med break-even point i deres investering på platformen efter omkring 10 måneder. Derudover kunne rapporten konkludere, at deltagerne oplevede en 30 % produktivitetsstigning i administrationen af deres IT-infrastruktur samt en 39 % stigning i ydelsen fra nye applikationer.

I betragtning af disse resultater og indvirkning præsenterer Red Hat use cases for Ansible Automation Platform med det nyligt lancerede Leading with Automation-initiativ. Red Hat EMEA-partnere, der deltager i dette initiativ, kan se frem til at drage fordel af deres forpligtelse til Red Hat Ansible Automation Platform på mange måder. Fra hjælp til at vækste marginer og mindske risici og redundans til forbedret levering af tjenester og forbedrede leveringshastigheder samt kundetilfredshed er Leading with Automation her for at hjælpe, højne og belønne vores partnere.

Klæd partnere på til succes

ansible-image

Mange virksomheder er på udkig efter at indføre automation at scale, og Red Hat hjælper med at gøre det muligt for vores højt skattede partnere. Partnerskaber er en central del af vores evne til at hjælpe os selv og andre med at vokse, og vi benytter en holistisk tilgang i det arbejde, der skal til for at opbygge omfattende open source-løsninger.

Red Hat-partnere, der deltager i Leading with Automation, etablerer et nyt og eksisterende community, som spænder over en lang række brancher, og er defineret af førsteklasses service og loyalitet over for deres kunder. Partnere, der er berettiget til og således bliver en del af initiativet kan se frem til at modtage følgende fordele:

  • Anerkendelse som Automation Platform Specialist med officielt Red Hat-badge
  • Marginvækst for nye virksomheder (ud over fordele fra Red Hat Opportunity Reward Program) med fokus på muligheder fra Red Hat Ansible Automation Platform
  • Adgang til udvalgt indhold og værktøjer, der kan forbedre færdigheder
  • Eksklusiv adgang til dedikerede Ansible-aktiviteter og events året rundt.

Styrken ved samarbejde og fællesskab

Open source er defineret af samarbejde og vidtrækkende applikationer, hvilket illustreres af platforme af skalerbar karakter, herunder Red Hat Ansible Automation Platform, og hvordan partnere har taget imod dem.

Swisscom automatiserer store dele af sin IT-infrastruktur med Red Hat Ansible Automation Platform. I betragtning af det stigende markedsbehov for IT-automatisering har den schweiziske udbyder af IT og telekommunikation besluttet sig for at investere i markedsføringen af Ansible Automation Platform med en ny strategisk go-to-market-tilgang for sine egne kunder. "Red Hat Ansible Automation Platforms tilbud er sammen med vores rådgivningstjenester grundlaget for næste generation af vores portefølje over tjenester. At være en del af Leading with Automation er den manglende brik i puslespillet, der handler om at fremskynde vores kunders digitale transformation“, siger Georg Schlüter, Product Manager hos Swisscom. 

Morten Fredsø, Account Executive hos Red Hat-partner Miracle, deler hans syn på, hvordan platformen spiller en fundamental rolle i virksomheden: “Den værdi, som Red Hat Ansible Automation Platform tilfører, er tydelig, med både indholdsskaber og driftsværktøjer kombineret med business og analytics. Som del af vores langsigtede strategi for markedsekspansion og kundefastholdelse er det en central del for fremtidig vækst inden for automation-segmentet.”

Red Hat Ansible Automation Platform demonstrerer også styrken ved fællesskab. Ved at tilegne sig en åben tilgang til deres teknologi, processer, og kultur kan Red Hat-partnere drive deres salg og tekniske ekspertise op på næste niveau.

SVA, en anden af Red Hats partnere, bruger Red Hat Ansible Automation Platform til at hjælpe kunder med bedre at kunne organisere og optimere deres workflows. “Automation er udgangspunktet for at opnå hurtig standardisering i et miljø," siger Thomas Bludau, Head of Competence Center Infrastructure as Code. "Når vi introducerer Ansible til vores kunder, arbejder vi med dem om at udvikle et komplet koncept, som vi har baseret på vores vellykkede kundeprojekter. Vi understøtter også det arkitektoniske niveau for nye eller eksisterende miljøer i opsætningen af et arrangement koncept og behovet for at udarbejde en løsning til drift på DevOps basis.”

Lær mere om Leading with Automation her og få fordelene for dine kunder ved automation understøttet af Red Hat.  

 


Ricerca per canale

automation icon

Automazione

Le ultime novità sulla piattaforma di automazione che riguardano la tecnologia, i team e gli ambienti

AI icon

Intelligenza artificiale

Aggiornamenti sulle piattaforme che consentono alle aziende di eseguire carichi di lavoro IA ovunque

cloud services icon

Servizi cloud

Maggiori informazioni sul nostro portafoglio di servizi cloud gestiti

security icon

Sicurezza

Le ultime novità sulle nostre soluzioni per ridurre i rischi nelle tecnologie e negli ambienti

edge icon

Edge computing

Aggiornamenti sulle piattaforme che semplificano l'operatività edge

Infrastructure icon

Infrastruttura

Le ultime novità sulla piattaforma Linux aziendale leader a livello mondiale

application development icon

Applicazioni

Approfondimenti sulle nostre soluzioni alle sfide applicative più difficili

Original series icon

Serie originali

Raccontiamo le interessanti storie di leader e creatori di tecnologie pensate per le aziende