Iscriviti al feed

Monille yrityksille automaatio edustaa tulevaisuutta – sitä, miltä ihanteellisen IT-infrastruktuurin tulisi näyttää ja tuntua. Red Hatin Harvard Business Review-julkaisun kanssa teettämässä tutkimuksessa 80 % IT-johtajista piti koko yrityksen laajuista yhdenmukaista lähestymistapaa automaatioon olennaisena menestyksen kannalta. Tämä osoittaa, että markkinoilla on aitoa kysyntää ratkaisuille, jotka vastaavat automaatiotarpeisiin kokonaisvaltaisesti.

Olemassa olevan infrastruktuurin automatisointi ja integroiminen uusiin prosesseihin voi kuitenkin olla haastavaa. On hyvä pitää mielessä lisäarvo, joka kokonaisuutena saavutetaan, kun toimittajat ja kumppanit toimivat yhdessä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Automaatio tuo organisaatioiden käyttöön työkaluja ja resursseja, joilla ne voivat kehittää monipuolisesti niin olemassa olevien työnkulkujen optimointiin kuin tiedonkeruun ja analytiikan tehostamiseen.

Leading with Automation -ohjelmassaan Red Hat tukee kumppaneita, jotka haluavat viedä asiakkaansa tulevaisuuteen Red Hat Ansible Automation -alustan avulla.

Skaalautuvaa automaatiota

Yhtenäisen automaatioalustan toteuttaminen voi kuulostaa mahdottomalta, sillä jokaisella organisaatiolla on omat tarpeensa ja jatkuvuuden pelätään helposti häiriintyvän. Yhdenmukaistamisessa on kuitenkin etua, etenkin kun alustaa tukevat toimittajat pystyvät tukemaan myös laajentumista ja innovaatioita. Red Hat Ansible Automation Platform tarjoaa automaattiset prosessit yritysten kaikkien IT-osastojen käyttöön infrastruktuurista aina DevOps-toimintamalleihin.

Red Hat ja IDC tekivät vuonna 2021 tutkimuksen, jonka aiheena oli Red Hat Ansible Automation Platformin tuoma liiketoiminnallinen lisäarvo. Tutkimukseen osallistuneissa yrityksissä investoinnille ennustettu keskimääräinen tuottoprosentti (ROI) viiden vuoden aikana oli 667 %. Alustainvestointi oli maksanut itsensä takaisin noin 10 kuukauden kohdalla. Raportin mukaan tutkimukseen osallistuneiden yritysten IT-infrastruktuurin hallinnan tuottavuus parani 33 %, ja uusien sovellusten tuotto kasvoi 39 %.

Näiden tulosten ja lukujen pohjalta Red Hat esittelee Ansible Automation Platform -alustan käyttötapauksia hiljattain julkaistussa Leading with Automation -ohjelmassa. Ohjelmaan osallistuvat Red Hatin kumppanit EMEA-alueella hyötyvät monin tavoin sitoutumisesta Red Hat Ansible Automation Platformiin. Leading with Automation auttaa, tukee ja palkitsee kumppaneita, jotka voivat näin parantaa katteitaan, hallita yritystason riskejä ja päällekkäisyyksiä, nopeuttaa palvelujen tarjoamista sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Autamme kumppaneita menestymään

ansible-image

Monet yritykset pyrkivät skaalaamaan automaatioratkaisuja, ja tässä Red Hat auttaa kumppaneitaan. Nimenomaan kumppanuuksien ansiosta voimme kasvaa ja auttaa muita kasvamaan ja rakentamaan kattavia, kokonaisvaltaisia avoimen lähdekoodin ratkaisuja.

Leading with Automation -ohjelmaan osallistuvat Red Hatin kumppanit ovat muodostamassa uuden monia toimialoja kattavan yhteisön, jonka yhteisiä nimittäjiä ovat palvelun laatu ja omistautuminen asiakkaille. Ohjelman vaatimukset täyttävät kumppanit saavat seuraavat edut:

  • Automation Platform Specialist -nimike ja virallinen Red Hat -tunnus
  • Red Hat Ansible Automation Platform -alustan mahdollisuudet hyödyntävän uuden yrityksen kannattavuuden paraneminen (Red Hat Opportunity Reward Program -ohjelman etujen lisäksi) 
  • Pääsy valikoituun sisältöön ja työkaluihin osaamisen kehittämiseen
  • Vuoden aikana järjestettävät Ansible-aktiviteetit ja -tapahtumat

Yhteistyön ja yhteisön voima

Avoimelle lähdekoodille ovat ominaisia yhteistyö ja lukuisat sovellukset. Alustat, kuten Red Hat Ansible Automation Platform, ovat lähtökohtaisesti skaalautuvia, ja kumppanit omaksuvat ne mielellään.

Swisscom automatisoi suuren osan IT-infrastruktuuristaan Red Hat Ansible Automation Platformin avulla. Sveitsiläinen tietoliikenne- ja IT-palvelujen tarjoaja totesi, että IT-automaation kysyntä markkinoilla kasvaa, ja yritys päätti investoida Ansible Automation Platform -alustan käyttöönottoon j omia asiakkaitaan varten. ”Konsultointipalvelujen ohella tarjottava Red Hat Ansible Automation Platform on uuden sukupolven palveluvalikoiman perusta. Liittyminen Leading with Automation -ohjelmaan oli puuttuva osa palapelissä, joka liittyi asiakkaidemme digitalisaation”, sanoo Swisscomin Product Manager Georg Schlüter. 

Red Hatin kumppanin Miraclen Account Executive Morten Fredsø kertoo, miksi alusta on hänen mielestään keskeinen tekijä liiketoiminnassa: ”Red Hat Ansible Automation Platformin lisäarvo on selvä, sillä se tarjoaa työkalut sekä sisällön tuottamiseen että käytön, liiketoiminnan ja analytiikan hallintaan. Pitkän aikavälin strategiaamme kuuluvat laajentuminen markkinoilla ja huolehtiminen olemassa olevista asiakkaista. Ansible on keskeinen osa kasvua automaatiosegmentissä.”

Red Hat Ansible Automation Platform osoittaa myös yhteisön voiman. Omaksumalla avoimen lähestymistavan teknologiaan, prosesseihin ja kulttuuriin Red Hatin kumppanit voivat nostaa myyntinsä ja teknisen osaamisensa uudelle tasolle.

Niin ikään Red Hatin kumppaneihin kuuluva SVA auttaa asiakkaitaan organisoimaan ja optimoimaan työnkulkunsa Red Hat Ansible Automation Platformin avulla. ”Automaatio on lähtökohta IT-ympäristön nopealle yhdenmukaistamiselle”, sanoo Thomas Bludau, Head of Competence Center Infrastructure as Code. ”Kun esittelemme Ansiblen asiakkaillemme, kehitämme yhdessä heidän kanssaan kokonaiskonseptin, joka perustuu onnistuneisiin asiakasprojekteihimme. Tuemme myös uuden tai olemassa olevan ympäristön arkkitehtuuritasoa vaiheittaisella konseptilla ja kehitämme käyttöä varten ratkaisun DevOps-pohjalta.”

Lue lisää Leading with Automation -ohjelmasta täältä ja aloita automaation etujen tarjoaminen asiakkaillesi Red Hatin avulla. 

 


UI_Icon-Red_Hat-Close-A-Black-RGB

Ricerca per canale

automation icon

Automazione

Novità sull'automazione IT di tecnologie, team e ambienti

AI icon

Intelligenza artificiale

Aggiornamenti sulle piattaforme che consentono alle aziende di eseguire carichi di lavoro IA ovunque

open hybrid cloud icon

Hybrid cloud open source

Scopri come affrontare il futuro in modo più agile grazie al cloud ibrido

security icon

Sicurezza

Le ultime novità sulle nostre soluzioni per ridurre i rischi nelle tecnologie e negli ambienti

edge icon

Edge computing

Aggiornamenti sulle piattaforme che semplificano l'operatività edge

Infrastructure icon

Infrastruttura

Le ultime novità sulla piattaforma Linux aziendale leader a livello mondiale

application development icon

Applicazioni

Approfondimenti sulle nostre soluzioni alle sfide applicative più difficili

Original series icon

Serie originali

Raccontiamo le interessanti storie di leader e creatori di tecnologie pensate per le aziende