联系我们

John Corbishley, som er teamchef og produktejer hos Swedbank, fortæller om det tætte samarbejde med Red Hat, hans egne erfaringer fra at arbejde med open source, og hvilke udfordringer bankerne står over for rent digitalt.

John Corbishley

Efter 16 år som produktchef i en af verdens største IT-selskaber forlod John Corbishley branchen for at kaste sig ud i bankverdenen. Han blev først ansat hos Nordea, hvor han havde ansvaret for deres standardiserede platforme. Siden februar sidste år har han arbejdet som produktejer og teamchef hos Swedbank. 

Forandring er “steady state” for John Corbishley, og han har lige siden skoletiden været fascineret af computere, teknologi og IT – ikke mindst takket være den hurtige udvikling. I Swedbanks rejse med open source sætter John Corbishley i høj grad sin lid til samarbejdet med Red Hat:

- Når man ser nærmere på bankverdenen, er man nødt til at stille høje krav til open source. På samme måde som alle andre store banker udvikles Swedbank hele tiden, og vi tilpasser os løbende efter de krav, som vores kunder stiller til os. Vi har en stor portefølje med open source-produkter, som hele tiden vokser. Vi sætter i høj grad vores lid til Red Hat, når det handler om at yde support på de produkter, vi bruger. Dette gør vi for at sikre, at vi kan bruge dem på den rigtige måde. Vi er overbeviste om, at Red Hats produkter er stabile og sikre.

Han begyndte selv at arbejde hands-on med open source for første gang hos Nordea og har erfaring med både OpenShift og Linux. Ifølge John Corbishley er der en udfordring, der er større end andre, som ikke kun Swedbank, men samtlige storbanker i høj grad er nødt til at tage hensyn til:

- Når bankerne fortsætter med at vokse digitalt, er sikkerhed, sikkerhed og atter sikkerhed den største udfordring. Fænomener som phishing og cyberattacks er noget, der er konstant tiltagende. Alle nye innovationer, idéer og samarbejder er derfor nødt til at blive gennemført med sikkerhed som højeste prioritet. Derudover er det en konstant udfordring at tilpasse sig efter alle de nye trusler, der hele tiden dukker op. Uanset om man arbejder i open source eller ej, så har virksomhederne et ansvar for at beskytte slutbrugerne. Dette gælder ikke bare banker, men alle virksomheder, der arbejder med digitalisering på den ene eller anden måde.

Samarbejdet med Red Hat

Siden Swedbank besluttede sig for at begynde at arbejde med OpenShift, har Red Hat i høj grad spillet en vigtig rolle. Ifølge John Corbishley har de et meget tæt samarbejde, og han understreger, at det virkelig føles, som om de arbejder i det samme team og mod de samme mål:

- Vi har deltaget i kurser, og vi har fået hjælp af deres udviklere til at bygge en første iteration af platformen. Vi fik også hjælp af en projektleder fra Red Hat, som viste os vejen gennem den første version, og nu hvor vi er blevet lidt mere modne, får vores udviklere støtte direkte fra Red Hat. Vi har en løbende og utroligt åben dialog, og rejsen er uden tvivl blevet nemmere, nu hvor vi har haft Red Hat på vores side.

Gå ikke glip af årets største begivenhed i open source-communityet: Red Hat Forum Virtual Experience Nordic & Baltic track! Vælg blandt sessioner med nogle af verdens førende open source-eksperter og Red Hat-kunder. Du kan se hele eventet, on-demand.

Red Hat logoLinkedInYouTubeFacebookTwitter

产品

工具

试用购买与出售

沟通

关于红帽

我们是世界领先的企业开源解决方案供应商,提供包括 Linux、云、容器和 Kubernetes。我们致力于提供经过安全强化的解决方案,从核心数据中心到网络边缘,让企业能够更轻松地跨平台和环境运营。

订阅我们的新闻稿 Red Hat Shares

立即注册

选择语言