言語|国を設定する

各国のポータルページを見る

各国の最新情報は、以下の国別ポータルページからご確認ください。

レッドハット、「Red Hat Customer Awards 2013」を発表

<br><b>各分野で革新的なシステムやアーキテクチャを実現したたユーザー企業7社が、 各部門で受賞 </b>

[2013年11月18日発表]

レッドハット株式会社は2013年11月15日、ザ・プリンス パークタワー東京(東京都港区)において「Red Hat Forum 2013」を開催いたしました。 2013年、各分野で革新的なシステムやアーキテクチャを実現されたユーザー企業様に感謝の意を表し、弊社代表取締役社長 廣川より御礼を申し上げると ともに、Customer Award 2012 を発表させていただきました。

受賞企業は以下の通りです。

• Best Scalability        エヌ・ティ・ティ・コムウェア株式会社
    NTTグループにおいて、LinuxとRed Hat Jboss を利用した通信インフラを支える最大級のIT基盤をUNIXからのマイグレーションで実現しました。またNTTグループ様は、Linux やJBoss の改善のためにレッドハットにさまざまなご要望をいただき、オープンソースの発展に多大なる貢献をいただきました。
  • Best Global Business Solution        日産自動車様株式会社
    オープンソースを活用して、全世界のプラットフォームを共通化および標準化し、グローバルなビジネスを推進しました。また、海外向けのオーダー・マネジメント・システムでJBossのルールエンジンを利用、車両生産を支えるシステムをオープンソースで実現しました。

• Best Standardization        株式会社大和総研
    大和証券グループのIT基盤をLinuxとRed Hat JBossで標準化するとともに、数々の金融システムを構築されました。この技術を活かしてミャンマーなど海外に進出する一方、レッドハットのユーザー会の代表としてオープンソースの普及に貢献いただきました。
  • Best SOA Integration        アサヒビジネスソリューションズ株式会社
    アサヒグループ共通のデータ連携基盤を、JBossのSOA製品を利用して構築されました。それによってコストを削減しながら開発スピードを向上させ、かつ止まらないシステムを実現されました。
  • Best OSS Migration        大阪ガス株式会社
    オープンソースを早い段階から検証し、2008年から本格的に導入されました。Red Hat Enterprise LinuxとJBossを活用し、コストを削減しながらアプリケーションの数を約2倍に増やし、社会インフラを担うサービスを実現されています。
  • Best Business Acceleration        ソフトバンクモバイル株式会社
    JBossを始めとしたOSS製品の業務システムへの採用を積極的に進められています。Red Hat JBossのルールエンジンによる業務処理やデータグリッドによる高速な処理で、ビジネスに貢献するさまざまなシステムをオープンソースで実現されました。
  • Best Middleware Implementation        三菱総研DCS株式会社
    Red Hat JBoss のポータル、 SOA、さらにルールエンジンなど、さまざまなJBoss 製品をフルラインナップで活用し、ビジネスプロセスの見える化や効率化など付加価値の高いサービスを1,400社以上のお客様に提供され、JBossの適用拡大に貢献いただきました。

レッドハット株式会社について
レッドハット株式会社は、米国ノース・カロライナ州ラーレーに本社をおく、エンタープライズLinuxの世界的なディストリビューションRed Hat,Inc.の日本法人です。 オープンソースを基盤として、組込み系からエンタープライズサーバまで対応する普遍的なプラットフォームとサービスを提供しています。

Red Hat、Shadowmanロゴ、JBossは米国およびそのほかの国において登録されたRed Hat, Inc.の商標です。 LINUX は米国及びその他の国におけるLinus Torvaldsの登録商標です。 OpenStackはOpenStack LLCの登録商標です。

● 本件に関するお問い合わせ先
レッドハット株式会社 マーケティング本部
pr-jp@redhat.com
TEL:03-5798-8550

Red Hat is the world’s leading provider of open source software solutions, using a community-powered approach to reliable and high-performing cloud, Linux, middleware, storage and virtualization technologies. Red Hat also offers award-winning support, training, and consulting services. As the connective hub in a global network of enterprises, partners, and open source communities, Red Hat helps create relevant, innovative technologies that liberate resources for growth and prepare customers for the future of IT. Learn more at http://www.redhat.com.

Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements as a result of various important factors, including: risks related to delays or reductions in information technology spending; the effects of industry consolidation; the ability of the Company to compete effectively; the integration of acquisitions and the ability to market successfully acquired technologies and products; uncertainty and adverse results in litigation and related settlements; the inability to adequately protect Company intellectual property and the potential for infringement or breach of license claims of or relating to third party intellectual property; the ability to deliver and stimulate demand for new products and technological innovations on a timely basis; risks related to data and information security vulnerabilities; ineffective management of, and control over, the Company’s growth and international operations; fluctuations in exchange rates; and changes in and a dependence on key personnel, as well as other factors contained in our most recent Quarterly Report on Form 10-Q (copies of which may be accessed through the Securities and Exchange Commission’s website at http://www.sec.gov), including those found therein under the captions "Risk Factors" and "Management’s Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations". In addition to these factors, actual future performance, outcomes, and results may differ materially because of more general factors including (without limitation) general industry and market conditions and growth rates, economic and political conditions, governmental and public policy changes and the impact of natural disasters such as earthquakes and floods. The forward-looking statements included in this press release represent the Company’s views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company’s views as of any date subsequent to the date of this press release.